Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Το λάθος του ΣπουκΚωδικός: 978-960-6868-51-1Έτος έκδοσης: 2011Συγγραφέας: Delaney, JosephΕκδοτικός οίκος: ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣΗνωμένο Βασίλειο, Μεγάλη Βρετανία, Φαντασία, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές, Φαντασίας μεταφρασμένα, Φαντασίας και αληθινές ιστορίες (Παιδικά/Εφηβικά)

Το λάθος του Σπουκ
Tιμή Καταλόγου:24.78
Έκπτωση:60%
Τελική Τιμή:9.90€

«Σήκω τώρα», με πρόσταξε εκείνη, με αυστηρή φωνή. «Σχεδόν έφτασε η ώρα. Ο κίνδυνος είναι κοντά. Σύντομα οι εχθροί μας θα καταφτάσουν». «Οι εχθροί μας;» τη ρώτησα. «Είναι πολλοί;» «Φυσικά μικρέ. Η κόρη του Δαίμονα δεν θα είναι μόνη της. Έχει ήδη φωνάξει κι άλλους να τη βοηθήσουν. Μάγισσες του νερού από όλα τα μήκη και τα πλάτη συνέρχονται σε αυτόν το λοφίσκο. Η ώρα της μάχης πλησιάζει».
Καθώς η Κομητεία γίνεται ολοένα και πιο επικίνδυνη, ο Τομ υποχρεώνεται από το δάσκαλό του να ταξιδέψει βόρεια, προκειμένου να εκπαιδευθεί από τον Μπιλ Αρκράιτ, έναν άλλο σπουκ. Ο Αρκράιτ ζει σε κάποιον στοιχειωμένο μύλο στις παρυφές ενός επικίνδυνου βαλτότοπου και οι εκπαιδευτικές του πρακτικές είναι σκληρές. Ωστόσο, έχει καταφέρει να σκληραγωγήσει πολλούς μαθητευόμενους στο παρελθόν και τώρα καλείται να πράξει το ίδιο με τον Τομ. Όταν όμως ο Δαίμονας στέλνει την ίδια του την κόρη, μια πανίσχυρη μάγισσα του νερού, να καταστρέψει τον Τομ, ο Αρκράιτ λαμβάνει μια λανθασμένη απόφαση και ο Τομ βρίσκεται μόνος και αβοήθητος απέναντι στους εχθρούς του. Ο Σπουκ και η Άλις σπεύδουν προς βοήθειά του, όμως αρκεί άραγε η συνδυασμένη δύναμή τους για την αντιμετώπιση μιας τόσο σκοτεινής δύναμης; Και ποιο ήταν το λάθος του Σπουκ, που μπορεί να δώσει την τελική νίκη στο σκότος;

Κατάσταση: ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ
Είδος βιβλίου: Σκληρόδετο
Σελίδες: 399
Θέματα: Ηνωμένο Βασίλειο, Μεγάλη Βρετανία, Φαντασία, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές, Φαντασίας μεταφρασμένα, Φαντασίας και αληθινές ιστορίες (Παιδικά/Εφηβικά)
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα
Κοινό: Νεαρές ηλικίες