Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Έγκλημα στα φιόρδΚωδικός: 978-960-605-877-6Έτος έκδοσης: 2019Συγγραφέας: Horst, Lier JornΕκδοτικός οίκος: ΔΙΟΠΤΡΑΝορβηγία, Μυθιστορήματα, Αστυνομικά & Μυστηρίου, Θρίλερ / αγωνίας

Έγκλημα στα φιόρδ
Tιμή Καταλόγου:9.90
Έκπτωση:30%
Τελική Τιμή:6.90€

Η καταχνιά του φθινοπώρου έχει τυλίξει το παραθαλάσσιο θέρετρο. Ο Ούβε Μπάκερου προσβλέπει σε ένα ήρεμο Σαββατοκύριακο στο εξοχικό του, πριν το κλείσει για τον χειμώνα. Όταν όμως φτάνει εκεί, αντικρίζει ένα χάος ? το σπίτι του είναι λεηλατημένο από διαρρήκτες. Και αυτό είναι το μικρότερο κακό: στο γειτονικό εξοχικό, ένας άνθρωπος έχει κακοποιηθεί έως θανάτου?
Ο αστυνομικός επιθεωρητής Βίλιαμ Βίστιν έχει δει αποτρόπαιους φόνους στο παρελθόν, όμως η φρίκη που αντικρίζει στο Στάβεν αυτό το φθινόπωρο είναι κάτι εντελώς καινούριο ακόμη και για αυτόν. Και η υπόθεση που θα κληθεί να λύσει θα γίνεται ολοένα και πιο σύνθετη, δυσνόητη και γεμάτη βία.
Την ίδια στιγμή, από τον ουρανό πέφτουν συνέχεια ψόφια πουλιά στις ακτές της Νορβηγίας και στα δέντρα ? σημάδι για τον σκληρό επερχόμενο χειμώνα ή μήπως για κάτι άλλο;

Κατάσταση: ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 408
Θέματα: Νορβηγία, Μυθιστορήματα, Αστυνομικά & Μυστηρίου, Θρίλερ / αγωνίας
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα