Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Επιλογές? (κατ) ευθυνόμενεςΚωδικός: 978-618-00-2034-2Έτος έκδοσης: 2020Συγγραφέας: Σακελλαρίου, Χρήστος Κ.Εκδοτικός οίκος: Ιδιωτική ΈκδοσηΜυθιστορήματα

Επιλογές? (κατ) ευθυνόμενες
Tιμή Καταλόγου:16.00
Έκπτωση:10%
Τελική Τιμή:14.40€

?    Τελικά έχουμε επιλογές

?    Έχουμε τη δυνατότητα να γνωρίζουμε όλες τις επιλογές μας

Τις απαντήσεις σε αυτό το ερώτημα επιχειρεί να δώσει με το πρώτο του βιβλίο ο νέος, ανερχόμενος και πολλά υποσχόμενος συγγραφέας Χρήστος Σακελλαρίου «ΕΠΙΛΟΓΕΣ? (κατ) ευθυνόμενες», το οποίο αποτελεί προϊόν αυτοέκδοσης.

Το βιβλίο «ΕΠΙΛΟΓΕΣ? (κατ) ευθυνόμενες» είναι ένα φιλοσοφικό μυθιστόρημα, οι χαρακτήρες του οποίου μέσα από βίαιες συγκρούσεις, θανάτους και αλλεπάλληλα ταξίδια προσπαθούν να λύσουν ένα μυστήριο. Το μυστήριο των πέντε σελίδων θα τους οδηγήσει σε μονοπάτια περίεργα και σκοτεινά, γεμάτα συμβολισμούς. Ο Παύλος υπό τη διακριτική καθοδήγηση της Βαλέριας, μιας μυστηριώδης γυναίκας, αγωνίζεται να λύσει το μυστήριο των πέντε σελίδων περιπλανώμενος σε διάφορες μεγαλουπόλεις της Ευρώπης.

Σε κάθε σελίδα ο Παύλος βιώνει μία διαφορετική διδαχή. Η Βαλέρια τον οδηγεί ώστε να την ανακαλύψει μόνος του. Αλλάζει όλη η ζωή του. Γκρεμίζονται όλα τα δεδομένα της ζωής του και χτίζεται από την αρχή η κοσμοθεωρία του, κάτω από διαφορετικό πρίσμα. Λιθαράκι ? λιθαράκι. Ο Παύλος θα ανακαλύψει ότι υπάρχουν δυνάμεις που κατευθύνουν τις επιλογές μας.

«Η ιστορία αλλάζει τον τρόπο σκέψης. Ο κάθε αναγνώστης την αντιλαμβάνεται και την ερμηνεύει με το δικό του μοναδικό τρόπο. Σε κάθε ανάγνωση του μυθιστορήματος, ο αναγνώστης ανακαλύπτει νέες ερμηνείες και πτυχές στην ιστορία που δεν είχε προσέξει εξ αρχής», αναφέρει ο συγγραφέας Χρήστος Σακελλαρίου και συνεχίζει:

«Το βιβλίο είναι μυθιστόρημα. Ίσως, αυτό να μην είναι όλη η αλήθεια. Το βιβλίο, μπορεί να είναι αφήγηση μίας πραγματικής ιστορίας. Αυτό θα το ανακαλύψουν οι αναγνώστες »

Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 429
Θέματα: Μυθιστορήματα
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα