Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Η Ρόζα του Αρκά. Για μια εμφάνιση ζούμεΚωδικός: 978-960-16-8906-7Έτος έκδοσης: 2020Συγγραφέας: ΑρκάςΕκδοτικός οίκος: Εκδόσεις ΠατάκηΧιούμορ, η Ρόζα, ο Θανασάκης, παιδική αθωότητα, γλυκιά τρυφερότητα και σπαρταριστό γέλιο

Η Ρόζα του Αρκά. Για μια εμφάνιση ζούμε
Tιμή Καταλόγου:5.00
Έκπτωση:10%
Τελική Τιμή:4.50€

Μπορεί κάποιοι να ζουν για μια εμφάνιση, όμως ο Θανασάκης, ο φοβερός μικρός της παρέας της Ρόζας, ζει για πολλά πράγματα. Ζει για τις τηγανητές πατάτες, ζει για να μάθει τι είναι το σεξ και βέβαια ζει για το σημαντικότερο όλων: τη φράντζα του. Μπορεί αυτός να πειράζει όλο τον κόσμο, αλλά δεν επιτρέπει σε κανέναν να πειράξει τα μαλλιά του. Μόνο η γιαγιά του καταφέρνει να του τα ανακατέψει με τα χάδια της, με αντίτιμο όμως πολλές τηγανιές πατάτες.
Αυτός λοιπόν ο αξιαγάπητος ήρωας του Αρκά μαζί με τον συνεσταλμένο φίλο του τον Χάρη, τη χαζούλα Τζένη, τον πολύπαθο Αποστόλη και την τρομερή Ρόζα γεμίζουν τις σελίδες ενός ακόμα άλμπουμ με παιδική αθωότητα, γλυκιά τρυφερότητα και προπαντός σπαρταριστό γέλιο.

Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 64
Θέματα: Χιούμορ , η Ρόζα, ο Θανασάκης,, παιδική αθωότητα, γλυκιά τρυφερότητα και σπαρταριστό γέλιο
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα
Κοινό: Γενικά/εμπόριο