Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Τρία πουλάκια κάθονταιΚωδικός: 978-960-645-040-2Έτος έκδοσης: 2020Συγγραφέας: Mullady, LysaΕκδοτικός οίκος: ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣΠροσωπικά & κοινωνικά ζητήματα (Παιδικά/ Εφηβικά), Προσωπικά & κοινωνικά ζητήματα : αναπηρία και ειδικές ανάγκες (Παιδικά/ Εφηβικά)

Τρία πουλάκια κάθονται
Tιμή Καταλόγου:11.10
Έκπτωση:10%
Τελική Τιμή:9.99€

Ένα βιβλίο για την αντιμετώπιση του κουτσομπολιού στις κοινωνίες των μικρών παιδιών και για το χτίσιμο υγιών σχέσεων μεταξύ τους.

Τρία μικρά πουλάκια κάθονται και? τσιου! τσιου!? λένε τα νέα τους. Κι ενώ συζητάνε για το κυνήγι σκουληκιών, ο Μπλε καταλαβαίνει ότι δεν είναι καλεσμένος. Έτσι, αποφασίζει να πάρει εκδίκηση, διαδίδοντας μια φήμη. Πριν καν το καταλάβει, το μικρό του ψεματάκι κλιμακώνεται σε μεγάλο δράμα! Μπορεί ο Μπλε να επανορθώσει πριν να είναι πολύ αργά

Ένα ιδανικό βιβλίο για την ανάπτυξη κοινωνικών δεξιοτήτων και για τη σημασία του να αναγνωρίζουμε τα συναισθήματά μας πριν να αντιδράσουμε απέναντι σε κάτι. Αποτελεί μια χρήσιμη εισαγωγή για να μιλήσουμε στα παιδιά γιατί δεν πρέπει να κουτσομπολεύουν και πως πρέπει να απολογούνται όταν έχουν πληγώσει κάποιον, ακόμα και παρά τη θέλησή τους.

Περιλαμβάνει σημείωμα για γονείς, εκπαιδευτικούς με περισσότερες πληροφορίες για το πώς μπορείτε να βοηθήσετε τα παιδιά να χτίσουν θετικές σχέσεις.                  

Ένα βιβλίο της Αμερικανικής Ψυχολογικής Εταιρίας (APA).

Είπαν για το βιβλίο:

«Το πολύτιμο μάθημα της Mullady μεταδίδεται με τρυφερότητα στους αναγνώστες.»
?Kirkus Reviews

Η Lysa Mullady είναι συγγραφέας και σχολική σύμβουλος. Έχει εργαστεί για περισσότερα από 30 χρόνια ως σύμβουλος προσχολικής ηλικίας.


Είδος βιβλίου: Σκληρόδετο
Σελίδες: 36
Τίτλος πρωτότυπου: Three Little birds
Θέματα: Προσωπικά & κοινωνικά ζητήματα (Παιδικά/ Εφηβικά), Προσωπικά & κοινωνικά ζητήματα : αναπηρία και ειδικές ανάγκες (Παιδικά/ Εφηβικά)
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα