Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Οι δολοπλόκοιΚωδικός: 978-960-218-224-6Έτος έκδοσης: 2001Συγγραφέας: Kinkel, TanjaΕκδοτικός οίκος: ΚΡΙΤΙΚΗΓερμανία, Ιστορική περιπέτεια, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές

Οι δολοπλόκοι
Tιμή Καταλόγου:19.40
Έκπτωση:23%
Τελική Τιμή:14.90€

Ηγεμόνες και τραπεζίτες, φιλόσοφοι και καλλιτέχνες, πάπες και καρδινάλιοι, μοναχοί και τσιγγάνοι, μάγισσες και εταίρες, στην Ευρώπη της Αναγέννησης. Το έτος 1484, με τη βούλα του πάπα Ινοκέντιου Η` ξεκινά το «κυνήγι των μαγισσών». Στη Γερμανία ένα δωδεκάχρονο αγόρι βλέπει τη μητέρα του να καίγεται στην πυρά. Αυτή η φρικιαστική και απάνθρωπη εικόνα θα κυνηγάει σ` όλη του τη ζωή τον Ρίχαρντ, γιο ενός γερμανού εμπόρου και μιας σαρακηνής καλλονής. Τον κυνηγάει αργότερα στη Φλωρεντία και στη Ρώμη, όπου ο Ρίχαρντ θα εργαστεί στην επιχείρηση των Φούγκερ. Στην Ιταλία των Μεδίκων και των Σφόρτσα, των Ορσίνι και των Κολόνα, των ντε λα Ρόβερε και των Βοργία, στην Ιταλία όπου ακούγονται οι πύρινες εκκλήσεις του Σαβοναρόλα για μεταμέλεια κι όπου ο Μιχαήλ Άγγελος ανοίγει νέους δρόμους στην τέχνη, ο Ρίχαρντ αγωνίζεται ενάντια στο ίδιο το αίμα του, έχοντας να επιλέξει ανάμεσα στη φιλία και τον έρωτα, την επιθυμία για εκδίκηση και μια ζωή χωρίς δεσμεύσεις και προκαταλήψεις.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Κατάσταση: ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 638
Τίτλος πρωτότυπου: Die Puppenspieler
Θέματα: Γερμανία, Ιστορική περιπέτεια, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα