Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Ο ΠΑΛΙΑΤΣΟΣ ΚΑΙ Η ΑΝΙΜΑ (ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ)Κωδικός: 120904Έτος έκδοσης: 2007Συγγραφέας: Βαμβουνάκη, ΜάρωΕκδοτικός οίκος: ΨΥΧΟΓΙΟΣ

Ο ΠΑΛΙΑΤΣΟΣ ΚΑΙ Η ΑΝΙΜΑ (ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ)
Tιμή Καταλόγου:20.29
Έκπτωση:48%
Τελική Τιμή:10.50€

(...) Εκείνο που διακρίνει τον άνθρωπο από τα ζώα δεν είναι όσα έχουμε συνηθίσει να πιστεύουμε. Πως, δηλαδή, ο άνθρωπος είναι λογικός, ενώ το ζώο όχι - μέγα σφάλμα. Πως μπορεί να γελά, ενώ το ζώο όχι. Πως αυτός μόνο έχει επίγνωση του θανάτου του. Εκείνο που διακρίνει τον άνθρωπο απ' τα ζώα είναι η ελευθερία του. Η δυνατότητα να μη δεσμεύεται ούτε απ' τη φύση του, ούτε απ' το τραυματικό του παρελθόν, ούτε απ' τις υποκρισίες της κοινωνίας του, ούτε απ' τα λάθη των γονιών του, ούτε απ' τη βοήθεια των θεραπευτών του. Να μπορεί, από θέληση και μόνο, να καταστρέφεται ή να κάνει τη θαυμαστή υπέρβαση. Κόντρα σε όλους και σε όλα. Όπως έχει ειπωθεί: "Μ' αρέσει εκείνος που η ψυχή του είναι πιο βαθιά απ' την πληγή του". (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ)

Αθήνα 2007, 36η χιλιάδα, συλλεκτική έκδοση.

Κατάσταση: ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ
Σελίδες: 300