Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Φάνης Τσουλούφης - Μυστήριο στο προαύλιοΚωδικός: 978-960-653-063-0Έτος έκδοσης: 2020Συγγραφέας: Mottola, JasmineΕκδοτικός οίκος: ΔΙΟΠΤΡΑΙστορίες σχολικές (Παιδικά/ Εφηβικά)

Φάνης Τσουλούφης - Μυστήριο στο προαύλιο
Tιμή Καταλόγου:7.70
Έκπτωση:10%
Τελική Τιμή:6.93€
Καλώς ήρθατε στο σχολείο της Φτερνιζούπολης!

Ο διευθυντής του Δημοτικού, ο φοβερός και τρομερός Φοίβος Φοβέρας, για πρώτη φορά στα χρονικά, είναι με το χαμόγελο στα χείλη. Και ο λόγος είναι απλός? Φέτος, επιτέλους, δεν θα κάνει μάθημα στα απίθανα Συμμαθητάκια του Β2· της πιο θεότρελης τάξης όλων των εποχών!

Ο Φοίβος Φοβέρας δεν πιστεύει στα μάτια του! Κάποιος γέμισε μπογιές τον Αχιλλέα τον πλάτανο και τώρα ο διευθυντής του δημοτικού σχολείου της Φτερνιζούπολης έχει γίνει έξαλλος. Είναι, όμως, σίγουρος ότι φταίει ο Φάνης Τσουλούφης, αυτός ο καινούριος μαθητής με το μπλε τσουλούφι και το δερμάτινο μπουφάν, που έχει ύφος νταή. Οι μαθητές του Β2, όμως, δεν είναι και τόσο σίγουροι, και για να λύσουν το μυστήριο, αποφασίζουν να ερευνήσουν μόνοι τους το θέμα.
Κατάσταση: ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 120
Θέματα: Ιστορίες σχολικές (Παιδικά/ Εφηβικά)
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα