Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

ΒΑΤΡΑΧΟΣ ΤΡΙΚΛΩΠΑΣΚωδικός: 978-618-5049-81-2Έτος έκδοσης: 2020Συγγραφέας: Olga de DiosΕκδοτικός οίκος: Μικρή ΣελήνηΠαιδικό, Εφηβικό και εκπαιδευτικά, Φαντασίας και αληθινές ιστορίες (Παιδικά/Εφηβικά), Κοινωνικά θέματα : Θέματα περιβάλλοντος και πράσινα ζητήματα (Παιδικά/ Εφηβικά)

ΒΑΤΡΑΧΟΣ ΤΡΙΚΛΩΠΑΣ
Tιμή Καταλόγου:11.90
Έκπτωση:10%
Τελική Τιμή:10.71€

Ο Βάτραχος Τρίκλωπας είναι ένα ιδιαίτερο πλάσμα που μεγαλώνει σε ένα μολυσμένο περιβάλλον. Η καλή του όραση θα τον βοηθήσει μια μέρα να ανακαλύψει την αιτία που ο ουρανός είναι μόνιμα γκρίζος. Αλλά τι μπορεί να κάνει ένας μικρός και μόνος βάτραχος μπροστά σε ένα θηριώδες εργοστάσιο που λειτουργεί νυχθημερόν
Μα τι άλλο από το να ζητήσει τη βοήθεια των φίλων του και να δράσουν όλοι μαζί ομαδικά! Και τότε ο κόσμος μπορεί να αλλάξει, ακόμα και το γκρίζο εργοστάσιο.

Ένα βιβλίο αφιερωμένο στην:

· περιβαλλοντική ευαισθησία,

· στη δύναμη της ομάδας,

· στην αξία της φιλίας και

· της συνύπαρξης.

Είδος βιβλίου: Σκληρόδετο
Σελίδες: 40
Θέματα: Παιδικό, Εφηβικό και εκπαιδευτικά, Φαντασίας και αληθινές ιστορίες (Παιδικά/Εφηβικά), Κοινωνικά θέματα : Θέματα περιβάλλοντος και πράσινα ζητήματα (Παιδικά/ Εφηβικά)
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα