Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Πάρτι και αερομαχίεςΚωδικός: 978-960-03-4337-3Έτος έκδοσης: 2010Συγγραφέας: Canetti, Elias, 1905-1994Εκδοτικός οίκος: Εκδόσεις ΚαστανιώτηΑυστρία, Βιογραφία: λογοτεχνική, Αληθινές ιστορίες

Πάρτι και αερομαχίες
Tιμή Καταλόγου:6.25
Έκπτωση:20%
Τελική Τιμή:5.00€

Έπειτα από τα τρία αυτοβιογραφικά βιβλία του, ο Κανέτι θυμάται τα χρόνια που έζησε στην Αγγλία, όπου αναγκάστηκε να καταφύγει μετά την άνοδο του ναζισμού και την προσάρτηση της Αυστρίας. Στη χώρα αυτή έζησε τα καλύτερά του χρόνια και έγραψε αυτό που πολλοί θεωρούν το έργο της ζωής του, το `Μάζα και εξουσία`. Με την πνευματώδη και αιχμηρή γλώσσα του, μας μεταφέρει στον κόσμο της αγγλικής αριστοκρατίας, στον οποίο εισχωρεί βαθιά με τη διεισδυτική ματιά του, στον κόσμο της επαρχιακής Αγγλίας, των φτωχών εμιγκρέδων, αλλά και στον κόσμο των πνευματικών ανθρώπων που ανάμεσά τους έζησε σαράντα ολόκληρα χρόνια. Ο Κανέτι μιλάει με μεγάλη ειλικρίνεια για πρόσωπα και πράγματα -γι` αυτό και ο ίδιος δεν θέλησε να δημοσιεύσει το έργο αυτό όσο ζούσε.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Κατάσταση: ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Σκληρόδετο
Σελίδες: 240
Τίτλος πρωτότυπου: Party im Blitz
Θέματα: Αυστρία, Βιογραφία: λογοτεχνική, Αληθινές ιστορίες
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα