Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Ο σκλάβοςΚωδικός: 978-960-03-3988-8Έτος έκδοσης: 2010Συγγραφέας: Singer, Isaac Bashevis, 1902-1991Εκδοτικός οίκος: Εκδόσεις ΚαστανιώτηΠολωνία, Η.Π.Α., Γίντις, Μυθιστορήματα, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές

Ο σκλάβος
Tιμή Καταλόγου:6.25
Έκπτωση:20%
Τελική Τιμή:5.00€

Τέσσερα χρόνια μετά τις σφαγές του Χμιελνίσκυ τον 17ο αιώνα, ο Ιακώβ, σκλάβος και γελαδάρης σ` ένα πολωνικό χωριό πάνω στα βουνά, ερωτεύεται τη Βάντα, κόρη του αφεντικού του. Όταν, μετά την εξαγορά και την απελευθέρωσή του, ανακαλύπτει πως δεν μπορεί να ζήσει χωρίς αυτήν, οι δυο τους δραπετεύουν, για να καταλήξουν σε μια μακρινή εβραϊκή κοινότητα. Ενώ κατατρύχεται από την επίγνωση της αμαρτίας, επειδή παντρεύτηκε μια γυναίκα `εθνική`, ο Ιακώβ θα παραμείνει σταθερός στα συναισθήματά του, καθώς η βία της εποχής απειλεί να καταστρέψει το κακότυχο ζευγάρι. Ένα από τα σημαντικότερα μυθιστορήματα του 20ου αιώνα, ίσως το καλύτερο του μεγάλου νομπελίστα συγγραφέα.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Κατάσταση: ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Σκληρόδετο
Σελίδες: 272
Τίτλος πρωτότυπου: The Slave
Θέματα: Πολωνία, Η.Π.Α., Γίντις, Μυθιστορήματα, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα