Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Το απόλυτο βιβλίο για τη γλώσσα του σώματοςΚωδικός: 978-960-8317-73-4Έτος έκδοσης: 2006Συγγραφέας: Pease, Allan & Pease, BarbaraΕκδοτικός οίκος: ΈΣΟΠΤΡΟΝΟ εαυτός, το εγώ, ταυτότητα, προσωπικότητα

Το απόλυτο βιβλίο για τη γλώσσα του σώματος
Tιμή Καταλόγου:20.08
Έκπτωση:20%
Τελική Τιμή:16.10€

Αυτό που λένε οι άνθρωποι είναι συχνά πολύ διαφορετικό απ` ό,τι σκέπτονται ή αισθάνονται. Γνωρίζοντας τη Γλώσσα του Σώματος μπορείτε να ερμηνεύσετε σωστά τις σκέψεις, τις διαθέσεις και τις προθέσεις των άλλων, από τις κινήσεις, τις χειρονομίες και τη στάση του σώματός τους. Και όχι μόνο. . . Χρησιμοποιώντας τους κατάλληλους εξωλεκτικούς κώδικες μπορείτε να περνάτε τα μηνύματά σας, παρακάμπτοντας το επιφανειακό επίπεδο των λέξεων. Η νέα έκδοση του αγαπημένου σας best seller, περιλαμβάνει όλα τα τελευταία επιστημονικά συμπεράσματα από τους τομείς της Ψυχολογίας, της Βιολογίας και της Επικοινωνίας, εμπλουτισμένα με πλήθος νέων επεξηγηματικών παραδειγμάτων και σκίτσων.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Κατάσταση: ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 467
Τίτλος πρωτότυπου: The Definitive Book of Body Language
Θέματα: Ο εαυτός , το εγώ , ταυτότητα , προσωπικότητα
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα