Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΚΟΠΕΥΤΗΣ ΣΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟΚωδικός: 978961000000Συγγραφέας: ALBRECHT WACKERΕκδοτικός οίκος: EUROBOOKSΠΡΟΣΦΟΡΑ -50 ΕΩΣ 80%

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΚΟΠΕΥΤΗΣ ΣΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
  • ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΚΟΠΕΥΤΗΣ ΣΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
  • ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΚΟΠΕΥΤΗΣ ΣΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
  • ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΚΟΠΕΥΤΗΣ ΣΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
Tιμή Καταλόγου: 22.23€
`Εκπτωση:17%
Τελική Τιμή:19.00€
Προσφορά: 9.50€
Κέρδος:  50%

Ο Josef Sepp Allerberger ήταν ο δεύτερος - επιτυχέστερος ελεύθερος σκοπευτής της γερμανικής Wehrmacht και ένας από τους λίγους στρατιώτες που τιμήθηκαν με το μετάλλιο του σταυρού των ιπποτών πολεμώντας με την 3η Ορεινή Μεραρχία. στο Ανατολικό Μέτωπο η οποία είχε τραγικές απώλειες. Ένας αυστριακός κληρωτός, ο οποίος αφού κρίθηκε κατάλληλος ως πυροβολητής τοποθετήθηκε στο νότιο τομέα του ρωσικού μετώπου τον Ιούλιο του 1942. Αφού πληγώθηκε στο Voroshilovsk, πειραματίστηκε με ένα ρωσικό -τυφέκιο ελεύθερου σκοπευτή εντυπωσιάζοντας τους ανωτέρους του με την ικανότητά του. Όταν επέστρεψε στο μέτωπο ήταν ο μόνος ελεύθερος σκοπευτής του συντάγματός του στο οποίο παρέμεινε μέχρι το τέλος του πολέμου τιμώμενος με τον σιδηρούν σταυρό του σταυρού των ιπποτών.Η Αγγλική έκδoση του παρόντος βιβλίου με τίτλο sniper on the eastern front είναι ήδη παγκόσμιο best seller και ένα από τα εμπορικότερα βιβλία που έχουν εκδοθεί ποτέ για τον Β παγκόσμιο πόλεμο.

Σελίδες 304.

Υπάρχουσες Κριτικές: 3