Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

ΑΡΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΕΝΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΑΡΜΑΤΩΝ TIGER ΑΝΑΦΕΡΕΙΚωδικός: 978960983276Συγγραφέας: Carius OttoΕκδοτικός οίκος: EUROBOOKSΠΡΟΣΦΟΡΑ -50 ΕΩΣ 80%

ΑΡΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΕΝΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΑΡΜΑΤΩΝ TIGER ΑΝΑΦΕΡΕΙ
Tιμή Καταλόγου: 26.91€
`Εκπτωση:17%
Τελική Τιμή:23.00€
Προσφορά: 7.00€
Κέρδος:  70%

Ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος ξεκίνησε με έναν μεταλλικό βρυχηθμό καθώς ο Γερμανικός αστραπιαίος πόλεμος εξαπλώθηκε σε ολόκληρη την Ευρώπη, με πρωταγωνιστή το πιο φοβερό όπλο του 20ου αιώνα, το άρμα. Κανένα όμως Γερμανικό άρμα δεν εκφράζει καλύτερα την κεραυνοβόλα δύναμη από τον διάσημο Τίγρη. Ο συγγραφέας ο ίδιος διοικητής άρματος ωθεί τον αναγνώστη μέσα στην μάχη, το αίμα, τον καπνό, την λάσπη και την πυρίτιδα πράγματα τόσο γνωστά στις τότε Μαχόμενες Επίλεκτες Δυνάμεις.

 Ο Όττο Κάριους ήταν ένας από τους πιο επιτυχημένους διοικητές αρμάτων κατά τον  Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, καταστρέφοντας πάνω από 150 εχθρικά άρματα κατά την διάρκεια της εκπληκτικής του σταδιοδρομίας. Για την γενναιότητα του κατά την διάρκεια του Β&rsquo Π.Π κέρδισε τον Σταυρό των Ιπποτών με Φύλλα Δρυός.

 Το βιβλίο το οποίο προοριζόταν να κυκλοφορήσει μόνο μεταξύ των συστρατιωτών του Κάριους έκανε επανειλημμένες εκδόσεις. Περιέχει 72 φωτογραφίες από το αρχείο του συγγραφέα.

 Σελίδες 360.

 

Υπάρχουσες Κριτικές: 2