Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ ΤΟΜΟΙ Α+ΒΚωδικός: ELSKEPSΣυγγραφέας: Δασκαλάκης, Απ. Β.ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ 1940-49, ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ

ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ ΤΟΜΟΙ Α+Β
Tιμή Καταλόγου:110.00
Έκπτωση:59%
Τελική Τιμή:45.00€

ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΟ ΕΡΓΟ

Α' ΤΟΜΟΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Προπαρασκευή και συμμετοχή στον Εθνικό Αγώνα 1936-1941, η Ελλ. Χωροφυλακή στην εποποιία της Μάχης της Κρήτης, η χωροφυλακή στην υπό κατοχή εαμοκρατούμενη Νότιο Ελλάδα, η χωροφυλακή στην ξενοκρατούμενη και απειλούμενη Βόρεια Ελλάδα, στην Μέση Ανατολή, Τα Δεκεμβριανά η Εαμική επιβουλή και οι πρώτες επιθέσεις εναντίον της χωροφυλακής, η εποποιία του Συντάγματος χωροφυλακής Μακρυγιάννη, οι κατά τα Δεκεμβριανά θηριωδίες των Ελασιτών εις βάρος της χωροφυλακής, η αποκατάσταση της Εθνικής κυριαρχίας ανά την Ελλάδα.

Β' ΤΟΜΟΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Νέοι αγώνες της χωροφυλακής στην Στερεά Ελλάδα και Θεσσαλία, ο ηρωικός αγώνας στην Πελοπόννησο, οι αγώνες στα νησιά του Αιγαίου του Ιονίου στην Ήπειρο και την Δ. Μακεδονία. Συμμοριακή δράση και εαμοσλαβική απειλή στην πόλη της Θεσ/νίκης. Η χωροφυλακή κατά τον συμμοριτοπόλεμο στην Αν. Μακεδονία και Θράκη.

 

 

Σελίδες 1163.

Περιλαμβάνονται εκατοντάδες φωτογραφίες.

Και οι δύο τόμοι σκληρόδετοι.