Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Ο ΜΟΝΟΣ ΕΠΙΖΩΝΚωδικός: 978961000000Συγγραφέας: Luttrell Marcus, Robinson PatrickΠΡΟΣΦΟΡΑ -50 ΕΩΣ 80%

Ο ΜΟΝΟΣ ΕΠΙΖΩΝ
  • Ο ΜΟΝΟΣ ΕΠΙΖΩΝ
  • Ο ΜΟΝΟΣ ΕΠΙΖΩΝ
Tιμή Καταλόγου: 29.25€
`Εκπτωση:17%
Τελική Τιμή:25.00€
Προσφορά: 9.00€
Κέρδος:  64%

Το βιβλίο που έγινε μεγάλη κινηματογραφική επιτυχία!

ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ Η ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΕΠΙΖΩΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΑΙΜΑΤΗΡΗ ΜΑΧΗ ΤΩΝ SEALS ΣΤΑ ΑΓΡΙΑ ΒΟΥΝΑ ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ

 Μία ξάστερη νύχτα στα τέλη Ιουνίου του 2005, τέσσερις SEALs του Αμερικανικού Ναυτικού αναχώρησαν από την βάση τους στο βόρειο Αφγανιστάν με προορισμό την ορεινή μεθόριο με το Πακιστάν. Η αποστολή τους ήταν να συλλάβουν ή να σκοτώσουν έναν διαβόητο ηγέτη της Αλ Κάιντα που ήταν γνωστό ότι κρυβόταν σε ένα προπύργιο των Ταλιμπάν, περικυκλωμένος από μια μικρή αλλά βαριά οπλισμένη δύναμη. Λιγότερο από 24 ώρες αργότερα, μόνο ένας από αυτούς τους SEALs  του Ναυτικού ήταν ακόμη ζωντανός.

 Αυτή είναι η ιστορία του ομαδάρχη Μάρκους Λουτρέλ, του μοναδικού επιζήσαντα της επιχείρησης <<Redwing>> και της απεγνωσμένης μάχης στα βουνά η οποία οδήγησε τελικά στην μεγαλύτερη απώλεια ζωών στην ιστορία των SEALs του Ναυτικού. Είναι όμως επίσης περισσότερο απ&rsquo οτιδήποτε άλλο, η ιστορία των συναδέλφων του οι οποίοι πολέμησαν άγρια στο πλάι του μέχρι που απέμεινε μόνος &ndash κειτόμενος αναίσθητος από το ωστικό κύμα της έκρηξης μιάς αυτοπροωθούμενης ρουκέτας, τιναγμένος πάνω από έναν βράχο, αλλά ακόμα οπλισμένος και ανασαίνοντας. Κατά τις επόμενες τέσσερις ημέρες, ο Λουτρέλ που ήταν βαριά τραυματισμένος και που οι δικοί του τον θεωρούσαν νεκρό, αντιμετώπισε και νίκησε έξι μαχητές της Αλ Κάιντα που στάλθηκαν για να τον αποτελειώσουν και στην συνέχεια σύρθηκε 11 χιλιόμετρα μέσα από τα βουνά προτού τον ανακαλύψει μια φυλή των Παστούν, η οποία διακινδύνευσε τα πάντα για να τον προστατεύσει από τους Ταλιμπάν που τον κύκλωναν.

 

 

 

Τα 15 λεπτά πέρασαν. Τελικά σηκωθήκαμε όρθιοι.

Υπάρχουσες Κριτικές: 1