Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Οι Έλληνες (Τεύχος Α΄) Εισαγωγή εις το έπος του ελληνικού πολιτισμούΚωδικός: 978960707620Έτος έκδοσης: 2012Συγγραφέας: Πλεύρης, Κωνσταντίνος Α.

Οι Έλληνες (Τεύχος Α΄) Εισαγωγή εις το έπος του ελληνικού πολιτισμού
Tιμή Καταλόγου:15.98
Έκπτωση:37%
Τελική Τιμή:10.00€
Όλα τα στοιχεία για την υπεροχή του Ελληνισμού. Χιλιάδες χρόνια πριν οι Έλληνες ανέπτυξαν πολιτισμό ανώτερο από τον σημερινό. Τα αρχαία κείμενα και τα αρχαιολογικά ευρήματα αποδεικνύουν την Ελληνική πολιτιστική κυριαρχία. Οι ξένοι απλώς αντέγραψαν τους Έλληνες σ' όλους τους τομείς της ανθρωπίνης δράσεως. Φιλοσοφία, επιστήμες, τέχνες και θρησκεία υπήρξαν Ελληνικά δημιουργήματα. Το νεοελληνικό πολιτικό και "πνευματικό" κατεστημένο προδίδει τον Ελληνισμό. Απαγορεύουν την γνώσι του Εθνικού παρελθόντος της Φυλής. Οι μισέλληνες εμποδίζουν να μάθη ο Λαός την αλήθεια, για την Ελλάδα, που είναι η αλήθεια για τον εαυτόν του. Το Αρχαιοελληνικό ιδεώδες το πολεμούν με κάθε τρόπο. Μάταια όμως γιατί ο Ελληνισμός είναι οικουμενικός και ανήκει στον Άνθρωπο. Αυτά που γνωρίζουν οι μορφωμένοι όλου του κόσμου καιρός να δημοσιευθούν και στη Χώρα μας. 176 σελ.