Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ Πράκτορες και Κομμουνιστές στην υπηρεσία της Αυτού ΜεγαλειότηταςΚωδικός: 9606804298Έτος έκδοσης: 2015Συγγραφέας: Χατζάρας, Σπύρος

ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ Πράκτορες και Κομμουνιστές στην υπηρεσία της Αυτού Μεγαλειότητας
Tιμή Καταλόγου:14.00
Έκπτωση:7%
Τελική Τιμή:13.00€

Όλα όσα θέλετε να μάθετε για την «Κοινοπραξία» Ιντέλιτζενς Σέρβις-ΚΚΕ.
Πως οι χρυσές λίρες δημιούργησαν το «Ισχυρό ΚΚΕ», στην Κατοχή, όπως ακριβώς η Cia δημιούργησε το Ισλαμικό Κράτος. Οι προοδευτικοί διανοούμενοι, δημοσιογράφοι, και ψηφοφόροι με «φρίκη και  αποτροπιασμό» καταδίκασαν χωρίς περιστροφές, το σφάξιμο των αιχμαλώτων από τους «τζιχαντιστές, του Ισλαμικού Κράτους, αλλά εξακολουθούν να μην αισθάνονται την ίδια φρίκη και τον ίδιο αποτροπιασμό, για τα «οικεία κακά», για το σφάξιμο χιλιάδων, από τους «τζιχαντιστές» του ΚΚΕ και της ΟΠΛΑ,  το μαύρο Καλοκαίρι του 1944, και τον «Κόκκινο Δεκέμβρη». Μερικοί είναι υπερήφανοι κιόλας και φωνάζουν «ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ… Και όμως οι Γερμανοί , στους 54 μήνες της Κατοχής, μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου 1944  εκτέλεσαν στην Μεσσηνία, περίπου 800 Έλληνες. Ενώ ο «Άρης» και ο ΕΑΜ /ΕΛΑΣ, που δεν επιτέθηκαν στους αποχωρούντες Γερμανούς, αλλά επιτέθηκαν κατά των Ελλήνων στις απελευθερωμένες πόλεις, σκότωσαν, σε 11 μέρες, μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου 1944, τουλάχιστον 4000.
Και ακόμα: Πώς και γιατί  δολοφονήθηκε ο Μεταξάς από την  Ιντέλιτζεντ Σέρβις που αποφάσισε τον «Εμφύλιο»  και διέταξε τις σφαγές  στην Καλαμάτα, το Μελιγαλά και τους Γαργαλιάνους.

Τα κεφάλαια του Βιβλίου: 
1.Cherchez  l Angleterre
2.Επαναστατικό Ψεύδος  ή Δημοκρατική Αλήθεια
3.Από τον Θρίαμβο στην Τριπλή Κατοχή και την Καταστροφή
4.Ο αγγλικός χρυσός η SOE και το ΚΚΕ
5.Οι Εγγλέζοι σύνδεσμοι και o ΙΔΕΑ
6.Οι καμπάνες χτύπησαν στις δώδεκα
7.Το μαύρο Καλοκαίρι του 44 και ο κόκκινος Δεκέμβρης
8.H συμφωνία του Ζαχαριάδη με τους Άγγλους που έφερε πίσω το Βασιλιά
9.Των πρακτόρων η σχολή είναι χρήσιμη πολύ!  

Σελίδες 258

Εκδόσεις Λόγχη