Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

IL DUCE, η ιστορία του Φασισμού χωρίς λογοκρισίαΚωδικός: 978618804149Συγγραφέας: Κωνσταντίνος ΤσοπάνηςΕκδοτικός οίκος: OMNI PUBLISHINGΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ 1940-49, ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ

IL DUCE, η ιστορία του Φασισμού χωρίς λογοκρισία
Tιμή Καταλόγου:20.00
Έκπτωση:20%
Τελική Τιμή:16.00€
Το να σκιαγραφήσει κάποιος το ιστορικό πορτραίτο του Μουσσολίνι, μιας από τις πιο εκρηκτικές και αντιφατικές μορφές της σύγχρονης Ιστορίας, δεν είναι και από τα πιο εύκολα εγχειρήματα. 

  Η παρούσα βιογραφία δεν είναι ούτε ένα κατηγορητήριο εναντίον του υπερφίαλου Ιταλού ηγέτη, ο οποίος επιτέθηκε αναίτια και σκαιά εναντίον της Ελλάδας τον Οκτώβριο του 1940, αλλά ούτε κι ένας ύμνος προς τον άνθρωπο εκείνον που ουσιαστικά έθεσε τα θεμέλια του εκσυγχρονισμού της Ιταλίας.

   Σχοινοβατώντας πάνω σε ένα πολύ λεπτό σκοινί, προσπαθήσαμε με αντικειμενικότητα και κυρίως χωρίς εμπάθεια να φωτίσουμε όλες τις πλευρές του ανθρώπου που χάραξε βαθιά την πορεία του στον δρόμο της Ιστορίας και ο οποίος συνέδεσε το όνομά του με τον πόλεμο και την καταστροφή στην Ελλάδα.

 Εκδότης : Omni Publishing

ISBN 978-618-80414-9-3

Σελίδες : 346