Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Ο ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ - και η πρώτη εμφάνιση του Mein Kampf στην ΕλλάδαΚωδικός: 978618821381Έτος έκδοσης: 2016Συγγραφέας: Κούκουνας, ΔημοσθένηςΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ 1940-49, ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ

Ο ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ - και η πρώτη εμφάνιση του Mein Kampf στην Ελλάδα
Tιμή Καταλόγου:20.00
Έκπτωση:25%
Τελική Τιμή:15.00€

Το νέο αποκαλυπτικό βιβλίο του ιστορικού συγγραφέα Δημοσθένη Κούκουνα  εστιάζεται αυτή τη φορά σ&rsquo ένα θέμα ταμπού μέχρι σήμερα: Τις  πραγματικές σχέσεις του Χίτλερ με την Ελλάδα. Τι πίστευε ο ίδιος για  την Ελλάδα και τους Έλληνες, αλλά και ποιοι Έλληνες πολιτικοί, συγγραφείς και καλλιτέχνες είχαν εκφράσει τον θαυμασμό τους σ&rsquo αυτόν. Ποιοι Έλληνες ανήκαν στον στενό κύκλο του και με ποιους είχε γνωριστεί στα χρόνια της εξουσίας του. Η πρώτη μετάφραση του "Mein Kampf" για το ελληνικό κοινό το 1936.

Μέσα από την έρευνά του ο συγγραφέας καταπιάνεται μ&rsquo ένα πρακτικά  δύσκολο και άχαρι θέμα, ένα θέμα που δεν παύει να έχει έντονο ιστορικό ενδιαφέρον. 

400 σελίδες, 100 φωτογραφίες, οι περισσότερες άγνωστες και ανέκδοτες.

Εκδόσεις Historia