Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΦΥΣΗ ΤΗΣ ΠΙΝΔΟΥΚωδικός: 978618809620Έτος έκδοσης: 2016Συγγραφέας: Απόστολος Διανέλος

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΦΥΣΗ ΤΗΣ ΠΙΝΔΟΥ
Tιμή Καταλόγου:20.00
Έκπτωση:10%
Τελική Τιμή:18.00€

Το βιβλίο αυτό αποτελεί το  μοναδικό ελληνικό εγχειρίδιο επιβίωσης για την  άγρια φύση της Πίνδου, απαραίτητο σε κάθε έναν  που κινείται στα βουνά,  τον  ορειβάτη, δρομέα, σκιέρ, κυνηγό, ψαρά, στρατιωτικό, αστυνομικό, πυροσβέστη, διασώστη, φυσιολάτρη, συλλέκτη κ.α. που χρειάζεται   αποσταγμένες και δοκιμασμένες γνώσεις και λύσεις στην επαφή του με την άγρια φύση της Ελλάδος.
Το εγχειρίδιο αυτό έχει σκοπό να βοηθήσει συμπληρωματικά και να δημιουργήσει γνώσεις κατάλληλες,  για επιβίωση ανθρώπων που θα βρεθούν στην Πίνδο, με αναγνώριση και ανάλυση συγκεκριμένων ειδών της χλωρίδας της ορεινής Ελλάδος για τροφή και άλλες χρήσεις,  αλλά και γνώσεις  προσανατολισμού, κατασκευής καταφυγίων, εύρεσης νερού, δημιουργίας κιτ επιβίωσης και τρόπο ανάμματος φωτιάς χωρίς τεχνικά μέσα, στοιχεία πολύ σημαντικά για την επιβίωση. 
Τα είδη που αναλύονται είναι άγνωστα στο σύνολό τους, στους περισσότερους τουλάχιστον  ανθρώπους. Βρίσκονται δίπλα σας, από το πάρκο της γειτονιάς μέχρι την Πίνδο. Μπορούν να εξασφαλίσουν άμεσα ή για μεγαλύτερο διάστημα τροφή, με απώτερο στόχο να παραμείνετε ασφαλείς και δυνατοί μέχρι να επιστρέψετε στην ασφάλεια του πολιτισμού και του σπιτιού σας είτε με τις δικές σας δυνάμεις είτε με την  βοήθεια των ομάδων  διάσωσης. Τα περισσότερα από τα είδη βρίσκονται και σε άλλες χώρες της γης, γι' αυτό η γνώση τους μπορεί να σας βοηθήσει να τα χρησιμοποιήσετε, εάν βρεθείτε σε έκτακτη ανάγκη στο εξωτερικό.
Τέλος εάν ο στόχος μας είναι να μπορούμε να ζήσουμε χωρίς εξοπλισμό και προμήθειες, έχοντας μόνο αυτά που μας δίνει  η φύση και το δάσος ειδικότερα και εάν αυτό είναι το ζητούμενο, τότε μπαίνουμε σε  διαδικασία επιβίωσης και το εγχειρίδιο αυτό σας δίνει τις βάσεις να κινηθείτε με ασφάλεια σε αυτό  το ταξίδι.

Το βιβλίο έχει σκληρό εξώφυλο και εξαιρετική ποιότητα εκτύπωσης από αδιάβροχο illustration χαρτί για ανθεκτικότητα και χρήση στο πεδίο, ενώ έχει μέγεθος 12x19 εκ, 136 σελίδες, 140 έγχρωμες φωτογραφίες και σκίτσα. (Γ΄ ΕΚΔΟΣΗ)

Κατάσταση: ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ