Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

ΟΤΑΝ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΤΑΔΥΕΤΑΙΚωδικός: 978618501152Συγγραφέας: Κάρμης ΑναστάσιοςΕκδοτικός οίκος: ΑΓΓΕΛΑΚΗ

ΟΤΑΝ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΤΑΔΥΕΤΑΙ
Tιμή Καταλόγου:15.00
Έκπτωση:20%
Τελική Τιμή:12.00€

...Μέσα στη φοβέρα της ασέληνης και κατάμαυρης νύχτας αντικρίζω τις πρύμνες των συνοδών ν' απομακρύνονται προς τ' ανατολικά και τις πλώρες των αρματαγωγών να έρχονται από τα δυτικά. Είναι η πιο ευτυχισμένη ημέρα της μέχρι τότε ενεργής ναυτικής ζωής μου. Έσμιξα ψυχολογικά με τους χιλιάδες υποβρύχιους Κυβερνήτες, αυτούς που πολέμησαν και αυτούς που δεν πολέμησαν. Τους κάλεσα όλους κοντά μου. 
Τους ένιωσα να κοιτάζουν από το περισκόπιο μαζί μου και να υπολογίζουν την απόσταση και τα στοιχεία βολής της τορπίλης τους. Ένιωσα τη χαρά τους, την αγωνία τους, την ολοκλήρωση που επέτυχαν σαν άτομα και τη βίωση της ευτυχίας τους. Είναι η υποβρύχια συνείδηση που μας ένωνε τώρα σ' ένα συλλογικό σώμα με υπερβατική ύπαρξη στην ψυχή μας. Η κορύφωση της αγωνιώδους ανάσας μας και η επίτευξη αυτής της συνείδησης έφερναν τώρα την ποιότητα της ανώτερης συγκίνησης που ένοιωθα, και την ολοκλήρωση της πορείας του Κυβερνήτη, αντικρίζοντας τις πρύμνες που έφευγαν και τις πλώρες που έρχονταν... (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

ΠΡΟΛΟΓΟΣ από τον Πρόεδρο του Ελληνικού Συνδέσμου Υ/Β
ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ
Μέρος Πρώτο
Η ΕΠΙΚΑΘΙΣΗ ΣΤΟ ΒΥΘΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ
Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
ΟΙ ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ
Η ΕΝΑΡΞΗ
Η ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ - ΣΤΟΛΟΣ
ΣΧΟΛΗ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ
ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ
ΣΧΟΛΗ ΥΠΑΡΧΩΝ - ΥΠΑΡΧΟΣ
ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ - ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ
Μέρος Δεύτερο
Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
Η ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
ΟΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ
ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΝΟΜΩΝ
ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΡΕΙΑ
ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΖΩΗΣ
ΕΠΙΛΟΓΟΣ
ΤΟ ΠΑΝΘΕΟ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ
ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ

Αθήνα 2014
Σελίδες 420