Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ - ΔΟΚΙΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣΚωδικός: 978960454192Έτος έκδοσης: 2017Συγγραφέας: Γαλανός Γ. ΓιάννηςΕκδοτικός οίκος: ΕΡΩΔΙΟΣΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ - ΔΟΚΙΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ
Tιμή Καταλόγου:13.00
Έκπτωση:23%
Τελική Τιμή:10.00€

Η ανθρωπότητα έχασε το τραίνο της Ιστορίας που θα μπορούσε να οδηγήσει στον σοσιαλισμό. Η τεχνολογική επανάσταση με την επίδραση πάνω στις συνειδήσεις των ανθώπων, έχει διασπάσει την όποια ταξικη συνείδηση των εργαζομένων. Το ένστικτο του έχω-κατέχω έχοντας μια μυριόχρονη ιστορία είναι ριζωμένο στο ανθρωπινο Εγώ, εμποτίζοντας έτσι τη δημιουργία του Εμείς-προυπόθεση για την ύπαρξη ενός κάπιοιου σοσιαλισμού.Προς την κατεύθυνση της εναντίωσης προς ένα σοσιαλιστικό μέλλον ενεργούν: ο φόβος της αλλαγής και του αγνώστου. Η μέχρι σήμερα πορεία της ανθρωπότητας να διαμορφώσει ένα ανθρώπινο πρότυπο-τάξη πο να μπορεί να ηγείται ενός κοινωνικού καθεστώτος σοσιαλιστικού τύπου. Και αυτό δείχνεται από την αυτοδιάλυση της ΕΣΣΔ και την καπιταλιστικοποιήση της Κομ. Κίνας, που ξεκίνησαν στις σοσιαλιστικές επαναστάσεις του 20ου αιώνα. Επίσης πολλά στοιχεία της ίδιας της ανθρώπινης "δομής" σε μια ενότητα ενστίκτων-συναισθημάτων και νοητικής δημιουργίας-κρύβουν μέσα τους δυνατότητες ιστορικών εκπλήξεων. Για όλα τα παραπάνω μιλούν τα ιστορικά-φιλοσοφικά και ψυχολογικά δοκίμια του βιβλίου μου.

Θεσσαλονίκη
Σελίδες 254