Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΤΟ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ Θεραπευτικές ιδιότητες από την Αρχαία Ελλάδα μέχρι την σύγχρονη εποχήΚωδικός: 978960587052Έτος έκδοσης: 2017Συγγραφέας: Μάρκου ΝίκηΕκδοτικός οίκος: ΚΑΔΜΟΣ

ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΤΟ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ Θεραπευτικές ιδιότητες από την Αρχαία Ελλάδα μέχρι την σύγχρονη εποχή
Tιμή Καταλόγου:15.00
Έκπτωση:27%
Τελική Τιμή:11.00€

Σώμα. Πνεύμα. Ψυχή.

Σφιχτοδεμένες διαστάσεις του ανθρώπινου είναι, ανεξαρτήτως του χωροχρόνου που ζει ένας θνητός.

 

Η άριστη λειτουργία των τριών εξαρτάται άμεσα από την διατροφή. Σημαντική θέση σ᾿ αυτή κατέχει ο καρπός του ελαιόδεντρου. Από τότε που γεννήθηκε η προγονική μας κοινωνία, από τον τρόπο που εξελίχθηκε (κι αυτό το μαρτυρούν με τον λόγο τους οι αρχαίοι Έλληνες), και μέχρι σήμερα, αυτός ο καρπός προσφέρει τα μέγιστα στην διατήρηση της υγείας, στην πρόληψη αλλά και στην θεραπεία διαφόρων ασθενειών.

 

Το ελαιόλαδο που γιάτρευε τις πληγές του Οδυσσέα, που έγινε φάρμακο στα χέρια του Ιπποκράτη, και που αποτελεί αντικείμενο ερευνών των σύγχρονων επιστημόνων (τα αποτελέσματα των οποίων είναι θαυματουργά), είναι μοναδικό όπλο στα χέρια του θνητού που επιδιώκει την τέλεια υγεία! Αρκεί να το εντάξει στην καθημερινότητά του.

 

Βέβαια, δεν πρέπει να ξεχνά κανείς ότι για να ζήσει μαγικά, πρέπει, μαζί με την διατροφή, να κινεί το σώμα του, και να γελά! Κάθε ημέρα! Μόνο τότε βιώνει το θαύμα της ύπαρξής του!

 

Σελίδες: 256