Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΠΙΘΗΚΟΣ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣΚωδικός: 9789608726703Έτος έκδοσης: 2002Μύθοι και θρύλοι ως μυθοπλασία

Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΠΙΘΗΚΟΣ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ
Τελική Τιμή:20.00€
Προσφορά: 7.00€
Κέρδος:  65%

Το κλασικό αυτό έργο αφηγείται το περιπετειώδες οδοιπορικό του μοναχού Σαντζάνγκ και των τριών μαθητών του, από την Κίνα στην Ινδία, για να πάρουν τις βουδικές γραφές. Στο ταξίδι ο ατρόμητος, σκανταλιάρης Πίθηκος, ο αντάρτης, πετά, καταδύεται, μεταμορφώνεται και χρησιμοποιεί χιλιάδες μαγικά τεχνάσματα. Οι σύντροφοί του, ο άπληστος, φιλήδονος και τεμπέλης Χοίρος και ο λιγομίλητος μοναχός Άμμος, αγωνίζονται μαζί του να προστατεύσουν τον Σαντζάγκ από δράκους, δαίμονες και κάθε λογής τέρατα, που επιθυμούν να τον κατασπαράξουν για να κερδίσουν έτσι την αθανασία. Ο «Βασιλιάς Πίθηκος» γράφτηκε το 1570 από τον Βου Τσενγκ' εν και συγκαταλέγεται στα πλέον δημοφιλή μυθιστορήματα της σινικής λογοτεχνίας. Το έχουν απολαύσει αμέτρητοι αναγνώστες σε όλο τον κόσμο. Ενέπνευσε πλήθος δημιουργών της μακρινής Ανατολής (μυθιστορήματα, ποιήματα, όπερα, κινηματογραφικές ταινίες). Στη δύση αποτέλεσε πηγή έμπνευσης του Μίλο Μανάρα για το γνωστό κόμικ «Σιμμιότο».

Κατάσταση: ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ
Σελίδες: 592