Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Το αίνιγμα του κινέζικου καρφιούΚωδικός: 978-960-7293-16-9Έτος έκδοσης: 1993Συγγραφέας: Gulik, Robert VanΕκδοτικός οίκος: ΘΕΜΕΛΙΟΟλλανδία, Αστυνομικά & Μυστηρίου, Διηγήματα

Το αίνιγμα του κινέζικου καρφιού
Tιμή Καταλόγου:12.72
Έκπτωση:54%
Τελική Τιμή:5.90€

Το «Αίνιγμα του Κινέζικου Καρφιού» διαδραματίζεται στο Πέι-τσόου, πρωτεύουσα μιας απομεμακρυσμένης επαρχίας στον Βορρά της αχανούς Κινέζικης Αυτοκρατορίας. Με τους αχώριστους βοηθούς του στο πλευρό του, ο Δικαστής Τι επιλύει τρία αποτρόπαια εγκλήματα και παραδίδει στη δικαιοσύνη έναν ψυχοπαθή εγκληματία και μια αδίστακτη γυναίκα με πανίσχυρη θέληση. Κατά τη διάρκεια της δύσκολης και πολύπλοκης έρευνάς του, που φτάνει να τον φέρει σε αντιπαράθεση με ολόκληρο τον πληθυσμό του Πέι-τσόου, ο δικαστής βρίσκεται συχνά μόνος· παρά τη γνώση της ανθρώπινης ψυχής που διαθέτει και την παροιμιώδη του σύνεση, δεν είναι εντελώς αμέτοχος των ανθρώπινων παθών. Κατορθώνει όμως να παραμείνει πιστός στο καθήκον του ως το τέλος. (...)


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

λίγο ταλαιπωρημένη ράχη

Κατάσταση: ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 289
Τίτλος πρωτότυπου: The Chinese Nail Murders. Judge Dee s Last Three Cases.
Θέματα: Ολλανδία, Αστυνομικά & Μυστηρίου, Διηγήματα
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα