Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑΚωδικός: 978-618-5049-58-4Έτος έκδοσης: 2017Συγγραφέας: Gaiman, Neil, 1960-Εκδοτικός οίκος: ΣελήνηΦαντασία, Αρχαίες θρησκείες και μυθολογίες, Σκανδιναβική θρησκεία και μυθολογία, ΑΣΓΚΑΡΝΤ, ΘΩΡ, ΛΟΚΙ, ΟΝΤΙΝ

ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ
Tιμή Καταλόγου:17.90
Έκπτωση:16%
Τελική Τιμή:15.00€

Aπό τον J.R.R.  Tolkien ώς το Game of Thrones και από την κλασική λογοτεχνία μέχρι τα κόμικς της Marvel, οι κλασικοί μύθοι του Βορρά έχουν γίνει πλέον κομμάτι της σύγχρονης μυθοπλασίας. Ο Neil Gaiman, αντλώντας έμπνευση από τις αυθεντικές ιστορίες  παρουσιάζει μια νέα, μοντέρνα και συναρπαστική απόδοση των σκανδιναβικών μύθων. 

Μέσα από τις σελίδες του βιβλίου, ο Όντιν και ο Θωρ, ο Λόκι και η Φρέγια, ζωντανεύουν με μοναδικό τρόπο και εξάπτουν τη φαντασία του σύγχρονου αναγνώστη με την αρχέγονη δύναμή τους. Οξύθυμοι, βίαιοι, παθιασμένοι, αλλά και σκανταλιάρηδες, μας μεταφέρουν  από την ανατολή του Κόσμου μέχρι το Ράγκναροκ και το λυκόφως των Θεών.

Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 276
Θέματα: Φαντασία, Αρχαίες θρησκείες και μυθολογίες, Σκανδιναβική θρησκεία και μυθολογία, ΑΣΓΚΑΡΝΤ, ΘΩΡ, ΛΟΚΙ, ΟΝΤΙΝ
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα
Κοινό: Γενικά/εμπόριο