Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

ΑποκαλύψειςΚωδικός: 978-960-8041-41-7Έτος έκδοσης: 2013Συγγραφέας: ΑγαθάγγελοςΕκδοτικός οίκος: Εκδόσεις Omni PublishingΣχολιασμοί Βίβλου, ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ, Πρόβλεψη & μαντεία

Αποκαλύψεις
Tιμή Καταλόγου:5.00
Έκπτωση:50%
Τελική Τιμή:2.50€

Οι χρησμοί του Αγαθαγγέλου ακολουθούν την ευρύτατα διαδεδομένη λαϊκοθρησκευτική συνήθεια των μεσαιωνικών χρόνων η οποία σε περιόδους υπερβολικής πολυτελείας και ευτυχίας προέλεγε δεινά, σε δε περιόδους δυστυχίας και καταπτώσεως έδινε ελπίδες. Οι χρησμοί είναι γραμμένοι με το ύφος και το πνεύμα των Προφητών της Παλαιάς Διαθήκης αλλά και της Αποκαλύψεως του Ιωάννου.

Είναι αλήθεια ότι οι προφητείες του Αγαθαγγέλου έγιναν το αγαπημένο ανάγνωσμα του υποδούλου γένους και συχνά αγράμματοι άνθρωποι τις μάθαιναν από στήθους και τις απήγγειλαν. Υπήρξαν κείμενα που για πολλές δεκαετίες έριξαν φως ελπίδας στο ζόφο της τουρκοκρατίας.

Το περιεχόμενό τους δεν αφορά μόνον την Ελλάδα και την πολιτική της τύχη αλλά προφητεύει και τις τύχες κι άλλων ευρωπαϊκών εθνών και κρατών όπως της Αυστρίας, της Γερμανίας, της Αγγλίας, της Γαλλίας, της Ισπανίας, της Πολωνίας κ.α. Όπως είναι φυσικό στρέφεται εναντίον της Ρώμης και της Παπικής καθέδρας της οποίας προφητεύει και την κατάλυση και αντικατάσταση της από την Ορθόδοξη Εκκλησία.

Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 60
Θέματα: Σχολιασμοί Βίβλου
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα