Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

50 Φιλοσοφικές θεωρίες για τη ζωή και τον κόσμοΚωδικός: 978-960-605-336-8Έτος έκδοσης: 2017Συγγραφέας: Dupre, BenΕκδοτικός οίκος: ΔΙΟΠΤΡΑΔημοφιλής φιλοσοφία

50 Φιλοσοφικές θεωρίες για τη ζωή και τον κόσμο
Tιμή Καταλόγου:14.35
Έκπτωση:31%
Τελική Τιμή:9.90€

Αν ψάχνετε για μία εύληπτη εισαγωγή στις ιδέες του Πλάτωνα, του Καρτέσιου, του Χιουμ και άλλων στοχαστών, οι οποίοι άσκησαν έντονη επιρροή στην Ιστορία, το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας είναι ένα πολύ καλό σημείο εκκίνησης. 
Μια συναρπαστική συλλογή 50 φιλοσοφικών κειμένων: Από το επιχείρημα της «ολισθηρής πλαγιάς» στο «δίλημμα του φυλακισμένου» και από το «κοσμολογικό επιχείρημα» μέχρι τα δικαιώματα των ζώων, ο Ben Dupre προσεγγίζει με ιδιαίτερη σαφήνεια ερωτήματα που θα έπρεπε να μας απασχολούν όλους. 
Για εκείνους που επιθυμούν την αναζήτηση του αληθινού νοήματος των πραγμάτων, αλλά θέλουν ταυτόχρονα να ψυχαγωγηθούν, αποτελεί την ιδανική επιλογή βιβλίου. 
Ετοιμαστείτε να επιστρέψετε στο ίδιο απόσπασμα ή κεφάλαιο αρκετές φορές, καθώς θα «συλλαμβάνετε» τον εαυτό σας να το αμφισβητεί και να αλλάζει γνώμη κάθε φορά που το διαβάζει!

Κατάσταση: ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ
Είδος βιβλίου: Σκληρόδετο
Σελίδες: 216
Θέματα: Δημοφιλής φιλοσοφία
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα