Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

50 διλήμματα ηθικής για τη ζωή και τον κόσμοΚωδικός: 978-960-605-335-1Έτος έκδοσης: 2017Συγγραφέας: Dupre, BenΕκδοτικός οίκος: ΔΙΟΠΤΡΑΔημοφιλής φιλοσοφία

50 διλήμματα ηθικής για τη ζωή και τον κόσμο
Tιμή Καταλόγου:14.35
Έκπτωση:31%
Τελική Τιμή:9.90€

Τα διάφορα ερωτήματα που περιστρέφονται γύρω από την ηθική ?πώς πρέπει να ενεργούμε, ποιες είναι οι ευθύνες μας προς τους συνανθρώπους μας, τι προσδιορίζει και διαφοροποιεί το σωστό από το λάθος? έχουν όχι μόνο υπάρξει για αιώνες θέματα προς συζήτηση απ? όλους τους φιλοσόφους ανά τον κόσμο, αλλά και έχουν αποτελέσει τα θεμέλια κυβερνήσεων, πολιτισμών και θρησκειών. 
Σε αυτό το βιβλίο, σε 50 συνοπτικά, κατανοητά κεφάλαια, ο Ben Dupr εξηγεί τις βασικές αρχές αυτών των θεμελιωδών ερωτημάτων, καθώς και πώς αυτές οι αρχές και ηθικές αξίες εμπλέκονται με τις ζωές μας σήμερα. 

Καλύπτοντας βασικές δεοντολογικές έννοιες, όπως ο σχετικισμός, ο Χρυσός Κανόνας, ο ωφελιμισμός, καθώς και γνωστά και πολυσυζητημένα θέματα όπως η τρομοκρατία, η λογοκρισία, η θανατική ποινή, αυτό το βιβλίο θα σας οδηγήσει στην έξοδο του ηθικού λαβύρινθου που απασχολεί όλους μας στη σύγχρονη εποχή.

Κατάσταση: ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ
Είδος βιβλίου: Σκληρόδετο
Σελίδες: 216
Θέματα: Δημοφιλής φιλοσοφία
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα