Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

ΘαλήςΚωδικός: 978-960-382-333-9Έτος έκδοσης: 2017Συγγραφέας: Τσούκας ΓιάννηςΕκδοτικός οίκος: ΚΑΚΤΟΣΑρχαιότητα, Αρχαία Ελλάδα, Μυθιστορήματα, Ιστορικό μυθιστόρημα

Θαλής
Tιμή Καταλόγου:21.20
Έκπτωση:30%
Τελική Τιμή:14.80€

Ο Νίκος Λάκας αισθάνεται από τα πρώτα γυμνασιακά του χρόνια μια ακατανίκητη έλξη από την πολύπλευρη προσωπικότητα του Θαλή από τη Μίλητο. Ξεκινάει αυτή όταν πρωτοακούει για το κατόρθωμα του μεγάλου σοφού να βρει, δίχως να το μετρήσει, το ύψος της ψηλότερης πυραμίδας στον κόσμο, αυτής του φαραώ Χέοπα στην Γκίζα της Αιγύπτου. Το πάθος του να μάθει για τον Ίωνα τον διακατέχει σ? όλη τη διάρκεια της φοιτητικής αλλά και της μετέπειτα ζωής του. Η φαντασία ενός σύγχρονου, ανήσυχου πνεύματος αφήνεται να βηματίσει στα μονοπάτια της ζωής και της δράσης του σπουδαίου αρχαίου άνδρα και να σχηματίσει με ψηφίδες μαζεμένες από τους πολύ παλιούς καιρούς το ψηφιδωτό της διαδρομής του Θαλή πάνω στη γη, από τότε που ιδρύει την Ιωνική Σχολή μέχρι τον θάνατό του.

Κατάσταση: ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 448
Θέματα: Αρχαιότητα, Αρχαία Ελλάδα, Μυθιστορήματα, Ιστορικό μυθιστόρημα
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα