Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Αμερικανική ισχύς και νέοι μανδαρίνοιΚωδικός: 978-960-7909-57-2Έτος έκδοσης: 2004Συγγραφέας: Chomsky, NoamΕκδοτικός οίκος: SCRIPTAΒιετνάμ, Η.Π.Α., Ασιατική ιστορία, Πολιτική και κυβέρνηση, Πολιτική επιστήμη και θεωρία

Αμερικανική ισχύς και νέοι μανδαρίνοι
Tιμή Καταλόγου:18.17
Έκπτωση:68%
Τελική Τιμή:5.90€

Το "Αμερικανική ισχύς και νέοι μανδαρίνοι" είναι το πρώτο πολιτικό βιβλίο του Τσόμσκυ και μια από τις πλέον πειστικές και δυναμικές διακηρύξεις κατά του αμερικανικού πολέμου στο Βιετνάμ. Πρόκειται για γνήσια προσέγγιση που συνδυάζει μια οξυδερκή, βασισμένη σε γεγονότα, κριτική της αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής με μια έντονη αίσθηση ηθικής οργής κατά της παραπλάνησης και της υποκρισίας που χρησιμοποιείται για την υπεράσπιση αυτής της πολιτικής στο εσωτερικό μέτωπο. Καθώς βαθαίνουν οι εμπλοκές της Αμερικής στο εξωτερικό, η διεισδυτική ματιά του Τσόμσκυ αποτελεί μια φρονιματίζουσα και απαραίτητη υπενθύμιση των κινδύνων της αυτοκρατορικής διπλωματίας και μια ανανέωση της επίκλησης για ανεξάρτητη ανάλυση του ρόλου της Αμερικής στον κόσμο.

Κατάσταση: ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 500
Τίτλος πρωτότυπου: American power and the new mandarins
Θέματα: Βιετνάμ, Η.Π.Α., Ασιατική ιστορία, Πολιτική και κυβέρνηση, Πολιτική επιστήμη και θεωρία
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα