Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Ο βασιλιάς Ήλιος και η πριγκίπισσα Σελήνη Κωδικός: 978-960-426-829-0Έτος έκδοσης: 2015Συγγραφέας: Γαρνέλη, ΚωνσταντίναΕκδοτικός οίκος: ΙΩΛΚΟΣΕικονογραφημένα βιβλία, Εικονογραφημένα παραμύθια, Αγάπη, Αιωνιότητα, Ήλιος, Πίστη, Σεβασμός, Σελήνη

Ο βασιλιάς Ήλιος και η πριγκίπισσα Σελήνη
Τελική Τιμή:6.00€

Μια φορά κι έναν καιρό, ήταν ένα καταπράσινο νησί που το έλεγαν Κέρκυρα. Το πρωί το φώτιζε ο λαμπερός ήλιος με τις χρυσές ακτίδες του και το βράδυ το νανούριζε η όμορφη σελήνη.

Εκεί γεννήθηκε ένα κοριτσάκι που του άρεσε να γράφει. Το έλεγαν Κωνσταντίνα Γαρνέλη. Το κοριτσάκι μεγάλωσε και πήγε στην Αθήνα να σπουδάσει. Έμαθε λογιστικά αλλά οι αριθμοί ήταν πολύ ψυχροί. Δεν είχαν χρώμα. Κι έτσι άρχισε πάλι το γράψιμο!

Πήγε σε σχολή δημοσιογραφίας και στη συνέχεια εργάστηκε στην τηλεόραση, έγραψε σε περιοδικά, αλλά η μεγάλη της αγάπη ήταν και είναι οι εφημερίδες όπου εργάζεται μέχρι σήμερα.

Στην πορεία ανακάλυψε ότι της αρέσει να ακούει και να λέει ιστορίες στα ελληνικά, τα αγγλικά, τα γαλλικά, τα ισπανικά. Οι πρώτοι ακροατές της ήταν τα δύο της παιδιά. Ο Ανδρέας και η Σοφία. Χάρη σε εκείνα σήμερα κρατάτε στα χέρια σας αυτό το παραμύθι.

Ελάτε να ταξιδέψουμε όλοι μαζί στις σελίδες του παραμυθιού...

Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 36
Θέματα: Εικονογραφημένα βιβλία , Εικονογραφημένα παραμύθια, Αγάπη, Αιωνιότητα, Ήλιος, Πίστη, Σεβασμός, Σελήνη
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα