Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Επιστροφή από την κόλασηΚωδικός: 978-960-7136-69-5Έτος έκδοσης: 1995Συγγραφέας: LukasΕκδοτικός οίκος: ΚονιδάρηςΑληθινές ιστορίες

Επιστροφή από την κόλαση
Tιμή Καταλόγου:15.21
Έκπτωση:61%
Τελική Τιμή:5.90€

Ο Λούκας, ένα δεκαπεντάχρονο αγόρι, έξυπνο, δυνατό και ψυχρό, την ημέρα των γενεθλίων του, πέφτει στα δίχτυα μιας σατανιστικής οργάνωσης - μιας από τις μεγαλύτερες που δρουν στη Γερμανία.
Το πρώτο πράγμα που του μαθαίνουν είναι: Αυτός που φεύγει απ` την οργάνωση, πρέπει να πεθάνει!
`Το κακό νικάει το καλό`. Ο Λούκας ζει τέσσερα χρόνια με την ιδεολογία της οργάνωσης. Στην αρχή μένει από φόβο, στη συνέχεια από καμάρι· του άρεσε να ανήκει σε μια τέτοια ομάδα. Ψυχικός τρόμος, αηδιαστικές πράξεις, αλκοόλ, ναρκωτικά, ασκήσεις θάρρους, τελετές με όργια, ανθρωποθυσίες, βιασμοί και πλύση εγκεφάλου, αποτελούν μέρος της καθημερινότητας.
Με απάνθρωπες τιμωρίες φροντίζουν ώστε τα μέλη της οργάνωσης, να μην παραβιάζουν τους σκοτεινούς νόμους των σατανιστών. Ώσπου μια μέρα, η εντολή που του ανέθεσαν να εκτελέσει, ξύπνησε τη συνείδησή του και σκέφτηκε πως πρέπει να αποχωρήσει.
Όμως, ο δρόμος του γυρισμού απ` την κόλαση είναι κι αυτός ένα ταξίδι τρόμου, γιατί απ` τη στιγμή που αποφάσισε να φύγει από την οργάνωση, ανήκει στα υποψήφια θύματα των σατανιστών.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Κατάσταση: ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 244
Θέματα: Αληθινές ιστορίες
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα