Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Έτσι είναι αν έτσι νομίζετεΚωδικός: 978-960-16-3158-5Έτος έκδοσης: 2018Συγγραφέας: Πιραντέλλο, ΛουίτζιΕκδοτικός οίκος: Εκδόσεις ΠατάκηΛογοτεχνία & λογοτεχνικές δεξιότητες, Θεατρικό έργο, σενάριο, λιμπρέτο, 1917, σάτιρα

Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε
Tιμή Καταλόγου:7.90
Έκπτωση:10%
Τελική Τιμή:7.11€

Το «Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε», που παίχτηκε για πρώτη φορά το 1917, είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και πιο αντιπροσωπευτικά θεατρικά έργα του Λουίτζι Πιραντέλλο.
Η δράση του τοποθετείται σε ένα επαρχιακό κλειστοφοβικό περιβάλλον, με τους ήρωές του να προσπαθούν να αποδείξουν ?ο καθένας για τον εαυτό του? την αλήθεια των αντιφατικών ιστοριών τους, προκειμένου να ικανοποιήσουν τη νοσηρή περιέργεια και τη χωρίς όρια αδιακρισία της κοινής γνώμης για οτιδήποτε ξεφεύγει από τα καθιερωμένα.
Το έργο είναι μια περίπλοκη, ιδιοφυής σάτιρα, ποιητική και συνάμα σκληρή, σαρωτική αλλά και γεμάτη οίκτο για την αδυναμία του ανθρώπου να κατανοήσει τα αληθινά κίνητρα ακόμη και των δικών του πράξεων.

Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 180
Θέματα: Λογοτεχνία & λογοτεχνικές δεξιότητες, Θεατρικό έργο, σενάριο, λιμπρέτο, 1917, σάτιρα
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα