Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Ομάδα δράσης ΚΛΟΥ - Το μυστήριο του βυθούΚωδικός: 978-960-605-339-9Έτος έκδοσης: 2018Συγγραφέας: Horst, Lier JornΕκδοτικός οίκος: ΔΙΟΠΤΡΑΈγκλημα και μυστήριο φαντασίας (Παιδικά/ Εφηβικά)

Ομάδα δράσης ΚΛΟΥ - Το μυστήριο του βυθού
Tιμή Καταλόγου:9.90
Έκπτωση:10%
Τελική Τιμή:8.91€

Φώτα, κάμερες, πάμε! 
Το κινηματογραφικό συνεργείο γυρίζει μια ταινία δράσης και το πανδοχείο Μαργαριτάρι έχει γεμίσει από ηθοποιούς και καμεραμέν. Την ίδια ώρα καταφτάνουν δύο ομάδες μοτοσικλετιστών και η Ομάδα Δράσης ΚΛΟΥ σύντομα διαπιστώνει ότι όλοι όσοι μένουν στο πανδοχείο δεν είναι αυτό που ισχυρίζονται? 

Όταν σε μια σκηνή ανατινάζεται ένα σκάφος, από τον βυθό της θάλασσας ξεπροβάλλει μια παλιά μαύρη ανδρική μπότα, τυλιγμένη με πράσινα φύκια. 
Τότε η Κιάρα αποφασίζει να κάνει μια κατάδυση στον τόπο του εγκλήματος όπου βρίσκεται μπροστά σε ένα ανατριχιαστικό θέαμα? 
Οι τέσσερις φίλοι υποψιάζονται ότι ο ένοχος κρύβεται στα παρασκήνια των γυρισμάτων. Ένας παράξενος τύπος που μελετάει τα πτηνά, οι Μαύροι Άγγελοι κι ένα παλιό βίντεο που δείχνει τη μητέρα της Κιάρα στην άκρη του γκρεμού θα δώσουν τη λύση του μυστηρίου.

Είδος βιβλίου: Σκληρόδετο
Σελίδες: 160
Θέματα: Έγκλημα και μυστήριο φαντασίας (Παιδικά/ Εφηβικά)
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα