Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Κόμπος στον λαιμόΚωδικός: 978-960-576-347-3Έτος έκδοσης: 2015Συγγραφέας: Γρίβα, ΣώτηΕκδοτικός οίκος: ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣΑστυνομικά & Μυστηρίου, Ψυχολογία, Ψυχολογική θεωρία και σχολές σκέψης, Ψυχαναλυτική θεωρία (φροϋδική ψυχολογία)

Κόμπος στον λαιμό
Tιμή Καταλόγου:15.90
Έκπτωση:63%
Τελική Τιμή:5.90€

Ο Ιεζεκιήλ Ρώτας είναι ψυχαναλυτής-ντετέκτιβ, μοναδικός στο είδος του. Μακρινός απόγονος του Φρόιντ και του Λακάν, και εραστής του αινιγματικού μυστηρίου.
Στο άνοιγμα της πόρτας του γραφείου του ελλοχεύει ο τρόμος. Ένα χέρι τρεμάμενο και αγχωμένο και μια ενήλικη τίγρη κρυμμένη στη φοβισμένη κόρη ενός παιδικού βλέμματος τον οδηγούν στη δολοφονία μιας κοπέλας με έναν κόμπο στον λαιμό. Το έγκλημα είναι παράδοξο και το σκηνικό του έχει στηθεί με φωτογραφικό τρόπο. Τα ίχνη του διαστροφικού εγκλήματος κρύβονται σε μια σειρά ψυχαναλυτικών συνεδριών, σ' ένα ερωτικό τρίγωνο, σ' ένα σχολείο-ίδρυμα και στο Ημερολόγιο της νεκρής.
Ο Ιεζεκιήλ Ρώτας με τη βοήθεια του φωτογράφου Ίωνα Μ. θα βρει τη στριφογυριστή φιδίσια γλώσσα του δολοφόνου με τις οδοντωτές της άκρες και θα συνδέσει για πρώτη φορά στα εγκληματολογικά χρονικά την ψυχανάλυση με τη φωτογραφία. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)


Τρώω το βιβλίο

Ο κύριος Φέρτας
Συνεδρία Θάνου
Χέρι με χέρι
Συνεδρία Αυγουστίνου
Ιεζεκιήλ - Ίωνας
Από πού περνάει το μαχαίρι;
Καφέ - μπαρ "Η Λήθη"
Συνεδρίας Ελίνας
Ζεστή σοκολάτα με πορτοκάλι
Εγκλήματα στα σχολεία
Άνοιξε, σουσάμι...
Καρδιακός διάλογος ή διάλογος για καρδιακούς
Τα χείλη βλέπουν
Σεξ χωρίς σεξ
Το μοβ υγρό
Φοβού τη φοβία σου
Γυάλινο κόκκαλο
Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου...
Η Μέδουσα
Η φωνή του μετρό
Το έγκαυμα του φιλιού
Η ωραία Αίγυπτος
Τρώω με τα μάτια
Το αινιγματικό Χ
Η δίαιτα του αστακού
Όργανα χωρίς σώμα
Σημαίνοντα στη σειρά
Ο βωμός της ηδονής
Μια φαντασίωση στα τέσσερα
Τα μη κορόιδα σφάλλουν
Το πέρασμα της μάσκαρας
Ηλεκτροφόρα συρματοπλέγματα
Τώρα!
Παράλληλη σκηνή
 

Κατάσταση: ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 276
Θέματα: Αστυνομικά & Μυστηρίου, Ψυχολογία, Ψυχολογική θεωρία και σχολές σκέψης, Ψυχαναλυτική θεωρία (φροϋδική ψυχολογία)
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα