Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Χορεύοντας με τον ΑϊνστάινΚωδικός: 978-960-218-474-5Έτος έκδοσης: 2006Συγγραφέας: Wenner, KateΕκδοτικός οίκος: ΚΡΙΤΙΚΗΗ.Π.Α., Μυθιστορήματα

Χορεύοντας με τον Αϊνστάιν
Tιμή Καταλόγου:16.82
Έκπτωση:65%
Τελική Τιμή:5.90€

Μετά από επταετή περιπλάνηση σε τρεις ηπείρους, η Μάρεα επιστρέφει στη Νέα Υόρκη με την πρόθεση να ριζώσει οριστικά. Πλησιάζει τα τριάντα κι ακόμα παλεύει με τους δαίμονές της: τη συμμετοχή του πατέρα της στην κατασκευή της πρώτης ατομικής βόμβας που κατέστρεψε τη Χιροσίμα, και τον ανεξήγητο θάνατό του λίγο αργότερα. Στην προσπάθειά της να αρχίσει μια καινούργια ζωή, η Μάρεα πιάνει δουλειά σ' έναν παραδοσιακό φούρνο και ξεκινά ψυχοθεραπεία - όχι με έναν, αλλά με τέσσερις ψυχίατρους που ακολουθούν τέσσερις διαφορετικές προσεγγίσεις. Καταλυτικό ρόλο στην κάθαρσή της θα παίξει η ανακάλυψη του ημερολογίου του πατέρα της και οι παιδικές αναμνήσεις της από τον συνεργάτη του, τον «παππού» Αϊνστάιν. Στο ιδιαίτερα ευρηματικό μυθιστόρημά της, η διακεκριμένη συγγραφέας Κέιτ Γουένερ διερευνά, με χιούμορ και σοβαρότητα, τον ψυχισμό μιας νέας ανεξάρτητης γυναίκας στην προσπάθειά της να λυτρωθεί από τις ενοχές που κληρονόμησε από τον πατέρα της και να σφυρηλατήσει μια βιώσιμη προσωπική σχέση. Η αφήγησή της κυριολεκτικά ρέει ανάμεσα στον χρόνο και τον χώρο - κάτι που σίγουρα θα ενθουσίαζε τον ίδιο τον Αϊνστάιν.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Κατάσταση: ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 335
Τίτλος πρωτότυπου: Dancing with Einstein
Θέματα: Η.Π.Α., Μυθιστορήματα
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα