Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Εφαρμοσμένη γραμματική της δημοτικής και συντακτικό ΤΟΜΟΙ Α+ΒΚωδικός: 978-960-7149-01-5Έτος έκδοσης: 2008Συγγραφέας: Παπαναστασίου, Γιάννης Β.Εκδοτικός οίκος: Παπαναστασίου Γιάννης Β.Δημοτικό, Γυμνάσιο, Γενικό Λύκειο, Γραμματική, συντακτικό & μορφολογία

Εφαρμοσμένη γραμματική της δημοτικής και συντακτικό ΤΟΜΟΙ Α+Β
Tιμή Καταλόγου:46.00
Έκπτωση:61%
Τελική Τιμή:18.00€

Το βιβλίο αυτό είναι ένα βοηθητικό βιβλίο γραμματικής. Το ονόμασα ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ γιατί περιέχει εργασίες και ασκήσεις εφαρμογής όλων των γραμματικών φαινομένων. Στοχεύει στο να βοηθήσει με πολλούς τρόπους το μαθητή να κατανοήσει και να μάθει τη γραμματική αποτελεσματικά. Περιέχει, ακόμη, τα βασικά στοιχεία του ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΟΥ, τα εντελώς απαραίτητα, για να κατανοήσει ο μαθητής τη δομή της πρότασης, και τον βοηθάει να φθάσει στη δόμηση της πρότασης και στη συνέχεια στη δόμηση της παραγράφου. Η επιστήμη της Γλωσσολογίας βοήθησε να γίνει φανερό, ότι η ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ δεν μπορεί να εξεταστεί ανεξάρτητα από το ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΟ. Η Γραμματική εξετάζει τους τύπους των λέξεων `ακίνητους`, ενώ το Συντακτικό μας δείχνει τα μέρη του λόγου `ζωντανά`, πώς δηλ. δένονται μεταξύ τους και λειτουργούν μέσα στο λόγο. (...)


[Απόσπασμα από το κείμενο του προλόγου]

Κατάσταση: ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 287+287
Θέματα: Δημοτικό, Γυμνάσιο, Γενικό Λύκειο, Γραμματική, συντακτικό & μορφολογία
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα
Κοινό: Μαθητές