Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Λαϊκά παραμύθια των ΚυκλάδωνΚωδικός: 978-960-87482-5-5Έτος έκδοσης: 2003Συγγραφέας: Βενετούλιας, ΓιώργηςΕκδοτικός οίκος: ΕΝ ΠΛΩΜύθοι και θρύλοι ως μυθοπλασία

Λαϊκά παραμύθια των Κυκλάδων
Tιμή Καταλόγου:14.93
Έκπτωση:33%
Τελική Τιμή:10.00€

Το βιβλίο αυτό, απευθύνεται στο ευρύτερο κοινό, σε όσους αγαπούν το παραμύθι, σε όσους επιθυμούν όχι μόνο να διαβάσουν αλλά και να ακούσουν παραμύθια. Το παραμύθι φθάνει στο σύγχρονο κοινό μέσα από ποικίλους δρόμους, γίνεται ανάγνωσμα για παιδιά ή για ενήλικες, ακρόαμα, θέαμα, παιχνίδι, εμπορεύσιμο αγαθό. Κοντά σε όλα αυτά υπάρχει όμως και η φωνή του λαϊκού αφηγητή. Ο κ. Βενετούλιας πρωτάκουσε παραμύθια από τη γιαγιά του στην οποία αφιερώνει και την πρώτη του συλλογή λαϊκών παραμυθιών. Άνθρωποι που βρίσκονται σήμερα γύρω μας αποτελούν το ζωντανό μωσαϊκό των φορέων του λαϊκού παραμυθιού και του λαϊκού πολιτισμού γενικότερα. Διαβάζοντας το βιβλίο ας νιώσουμε κάτι από την ευφορία που δημιουργεί η αφηγηματική διαδικασία, εκείνη τη μαγική αλλά και τόσο οικεία στιγμή που ένας αφηγητής μπροστά στο ακροατήριό του πει το «Μια φορά κι έναν καιρό...»


[Απόσπασμα από το κείμενο του προλόγου]

Κατάσταση: ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ
Είδος βιβλίου: Δερματόδετο
Σελίδες: 262
Θέματα: Μύθοι και θρύλοι ως μυθοπλασία
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα