Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Πρόσωπο με πρόσωπο με τα Μαζικά Μέσα ΕνημέρωσηςΚωδικός: 978-960-03-2510-2Έτος έκδοσης: 1999Συγγραφέας: Ρέππας, Δημήτρης Π.Εκδοτικός οίκος: Εκδόσεις ΚαστανιώτηΜελέτες μέσων μαζικής επικοινωνίας (Media)

Πρόσωπο με πρόσωπο με τα Μαζικά Μέσα Ενημέρωσης
Tιμή Καταλόγου:15.90
Έκπτωση:57%
Τελική Τιμή:6.90€

Το βιβλίο αυτό αποτελεί μια προσωπική μαρτυρία ενός πολιτικού που για μια σχεδόν κοινοβουλευτική τετραετία βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με τα ελληνικά ΜΜΕ.
Γνωρίζοντας την τρομακτική επιρροή που τα ΜΜΕ στις μέρες μας ασκούν, εμφανιζόμενα πότε ως επικριτές και πότε ως συνήγοροι της πολιτικής, διακαιολογημένα μπορεί να διερωτηθεί κανείς: Πόση δημοκρατία χωράει στις λίγες ίντσες της τηλεοπτικής οθόνης; Ένα ερώτημα που και ο συγγραφέας του βιβλίου θέτει, καταφράφοντας με γλαφυρό τρόπο τις εμπειρίες αλλά και τις απόψεις του στα τέσσερα χρόνια της κυβερνητικής του θητείας ως κυβερνητικός εκπρόσωπος και υπουργός Τύπου.
Με τη βαθιά πεποίθηση ότι η σύγχρονη κοινωνία της πληροφορίας οφείλει και πρέπει να αναδείξει μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες τον ανθρωποκεντρικό της χαρακτήρα, ο Δημήτρης Π. Ρέππας γράφει μια νέα σελίδα στο "κοινωνικό συμβόλαιο" που δεσμεύει αιώνες τώρα πολιτική και ΜΜΕ.

Κατάσταση: ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 215
Θέματα: Μελέτες μέσων μαζικής επικοινωνίας (Media)
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα