Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Η ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΜΙΑΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΡΩΣΙΑΚωδικός: 978-960-569-864-5Έτος έκδοσης: 2018Συγγραφέας: Gaidar YegorΕκδοτικός οίκος: Εκδόσεις ΠαπαδόπουλοςΠρώην Σοβιετική Ένωση, ΕΣΣΔ (Ευρώπη), Ρωσία

Η ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΜΙΑΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΡΩΣΙΑ
Tιμή Καταλόγου:23.00
Έκπτωση:26%
Τελική Τιμή:17.00€

Η ημερολογιακή, σχεδόν, καταγραφή της βασανιστικής, μακρόχρονης και μοιραίας διαδικασίας κατάρρευσης της σοβιετικής αυτοκρατορίας, μέσα από τα μάτια ενός εκ των σημαντικότερων πρωταγωνιστών της δύσκολης δεκαετίας 1991-2000.

Το βιβλίο του Γιεγκόρ Γκαϊντάρ είναι μια μαρτυρία τεκμηριωμένη με αρχειακό υλικό που μεταφράζεται στη γλώσσα μας για πρώτη φορά και αναδεικνύει ζητήματα τα οποία θα βοηθήσουν τον Έλληνα αναγνώστη να κατανοήσει τα βαθύτερα αίτια της κατάρρευσης μίας από τις ισχυρότερες αυτοκρατορίες του 20ού αιώνα. Έγγραφα, πρακτικά συνεδριάσεων, αποφάσεις των κομματικών και κρατικών οργάνων, συνεντεύξεις και ημερολόγια συνιστούν ένα πρωτογενές υλικό που όχι απλώς εντάσσεται οργανικά στην αφήγηση, μα και που καθιστά το βιβλίο ένα συναρπαστικό ανάγνωσμα που καθηλώνει τον αναγνώστη.

Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 384
Θέματα: Πρώην Σοβιετική Ένωση, ΕΣΣΔ (Ευρώπη), Ρωσία
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα
Κοινό: Εκπαίδευση ενηλίκων, Γενικά/εμπόριο, Φοιτητές