Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Η ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΖΗΣΑ - ΚΥΠΡΟΣ 1974Κωδικός: 978-9963-271-49-8Έτος έκδοσης: 2018Συγγραφέας: Άννινος ΣτέφανοςΕκδοτικός οίκος: Εκδόσεις Επιφανίου

Tιμή Καταλόγου:18.00
Έκπτωση:10%
Τελική Τιμή:16.20€

Ιούλιος 1974 αρματαγωγό <<Λέσβος>> . Ο λοχίας Στέφανος Άννινος βρίσκεται εν πλω για να αντικαταστήσει μαζί με την ευρύτερη μονάδα του, τους αποχωρούντες από την Κύπρο παλαιότερους ΕΛ.ΔΥ.Κ.άριους. Μία κατά γενική ομολογία υπόθεση ρουτίνας για το τακτικό στράτευμα.

 Όμως πριν από την αποβίβασή τους στο νησί και ενώ βρίσκονται ακόμη στη θάλασσα, τους προφταίνουν τα γεγονότα της απόπειρας δολοφονίας του εκλεγμένου Προέδρου της Κύπρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου και η ανατροπή του. Η επικείμενη παρέμβαση της Τουρκίας για την <<αποκατάσταση της τάξης>> είναι πια θέμα χρόνου.

 Ο πόλεμος ξεκινά και μέσα στη δίνη του ο νέος άντρας αγωνίζεται μαζί με πολλούς άλλους για την επιβίωση. Σκηνές σαν από κινηματογραφική ταινία διαδέχονται η μία την άλλη για να καταλήξουν σε ένα αποκορύφωμα δύναμης ψυχής που ξεπερνά τα φυσικά όρια όταν η ομάδα των έξι αποφασίζει να αποδράσει.

Μία αληθινή ιστορία γεμάτη δράση και ανθρωπιά.

Κατάσταση: ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ