Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Άρρητοι λόγοι: Κένταυροι, αμαζόνες, μέδουσα, τα της ψυχής πάθηΚωδικός: 978-960-316-249-0Έτος έκδοσης: 2004Συγγραφέας: ΑΛΤΑΝΗΕκδοτικός οίκος: Γεωργιάδης - Βιβλιοθήκη των ΕλλήνωνΠαραψυχολογικά μελέτες, Ιστορία της Ιατρικής

Άρρητοι λόγοι: Κένταυροι, αμαζόνες, μέδουσα, τα της ψυχής πάθη
Tιμή Καταλόγου:30.00
Έκπτωση:33%
Τελική Τιμή:20.00€

Οι "Άρρητοι λόγοι" αποτελούν καταστάλαγμα πολυετούς μελέτης και ερεύνης της Αρχαίας Ελληνικής Γραμματείας. Καταγράφουν τα συμπεράσματα, τα οποία εξήχθησαν κατά την διαδρομή του χρόνου, τα σχετικά με την πορεία της ψυχής, όπως προέκυψαν από τα κείμενα της μυθολογίας και της φιλοσοφίας.

Το τρίτο βιβλίο της σειράς με θέμα "Κένταυροι, αμαζόνες, μέδουσα, τα της ψυχής πάθη" αναφέρεται στα συμπτώματα των ασθενειών, τα οποία πρωταγωνιστούν στον ναό του Ασκληπιού της Επιδαύρου και παρουσιάζονται δια των συμβόλων του ίππου και του όφεως.

Με αυτόν τον τρόπο Μυθολογία και Ασκληπιός υποδεικνύουν στην πάσχουσα ψυχή του ανθρώπου τις αδυναμίες, τα πάθη και τις διαστροφές της. Η αρχαία τέχνη της ιατρικής αναδύεται δια της κατανοήσεως των συμβόλων και οδηγεί στην αυτοθεραπεία....

Κατάσταση: ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 465
Θέματα: Παραψυχολογικά μελέτες, Ιστορία της Ιατρικής
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα