Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Το κορίτσι που άφησες πίσωΚωδικός: 978-618-01-1031-9Έτος έκδοσης: 2015Συγγραφέας: Moyes, JojoΕκδοτικός οίκος: ΨΥΧΟΓΙΟΣΜοντέρνα & σύγχρονη μυθιστοριογραφία (μετά περ.1945), Ρομαντικά

Το κορίτσι που άφησες πίσω
Tιμή Καταλόγου:16.60
Έκπτωση:36%
Τελική Τιμή:10.60€

Το 1916, ο Γάλλος ζωγράφος Εντουάρ Λεφέβρ αφήνει την πολυαγαπημένη του Σοφί για να πολεμήσει στο Μέτωπο. Προτού φύγει, όμως, ζωγραφίζει ένα μοναδικό πορτρέτο της, το οποίο η Σοφί φυλάει σαν κόρη οφθαλμού.
Όταν η μικρή της πόλη πέφτει στα χέρια των Γερμανών, το πορτρέτο θα συγκινήσει τον Γερμανό διοικητή Κατοχής και θα γίνει η αιτία η κοπέλα να ρισκάρει τα πάντα -οικογένεια, υπόληψη, ακόμα και την ίδια της τη ζωή- σε μια ύστατη ελπίδα να ξαναδεί τον αγαπημένο της μια τελευταία φορά.
Σχεδόν έναν αιώνα αργότερα, το ίδιο αυτό πορτρέτο δωρίζεται στη Λιβ από τον σύζυγό της, λίγο πριν από τον αιφνίδιο θάνατό του. Η ομορφιά του της θυμίζει τον λίγο καιρό που έζησαν μαζί. Όταν, όμως, θα αποκαλυφθεί η σκοτεινή ιστορία του πίνακα, η Λιβ θα κινδυνεύσει να χάσει τη μοναδική σπίθα αγάπης που ένιωσε από τη μέρα που έχασε τον άντρα της?
Δύο νέες γυναίκες? τις χωρίζει ένας αιώνας, τις ενώνει η αποφασιστικότητά τους να παλέψουν γι? αυτό που αγαπούν περισσότερο, όποιο κι αν είναι το κόστος.

Κατάσταση: ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 504
Τίτλος πρωτότυπου: The girl you left behind
Θέματα: Μοντέρνα & σύγχρονη μυθιστοριογραφία (μετά περ.1945), Ρομαντικά
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα