Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Η εκδίκηση έσταζε μέλιΚωδικός: 978-618-01-0959-7Έτος έκδοσης: 2015Συγγραφέας: Πανταζή, ΦανήΕκδοτικός οίκος: ΨΥΧΟΓΙΟΣΜοντέρνα & σύγχρονη μυθιστοριογραφία (μετά περ.1945), Περιπέτειας, Ρομαντικά, Πολιτική και κυβέρνηση

Η εκδίκηση έσταζε μέλι
Tιμή Καταλόγου:17.70
Έκπτωση:65%
Τελική Τιμή:6.20€

Η Μαρουσώ, ένα πλάσμα χαρισματικό κι ευλογημένο που σκορπούσε απλόχερα την αγάπη, χτυπήθηκε από μοίρα τραγική. Άντεξε την ορφάνια. Άντεξε και τον βιασμό. Όταν όμως ήρθε η στιγμή της πιο αδυσώπητης δοκιμασίας, η ζωή της πέρασε στα σκοτεινά μονοπάτια του μίσους και της εκδίκησης για την ευτυχία που της έκλεψαν.

Και τότε, από άγγελος της αγάπης γίνεται τιμωρός και δε διστάζει να πουλήσει την ψυχή της στον διάβολο προκειμένου να εκδικηθεί εκείνους που της άρπαξαν ό,τι πολυτιμότερο είχε στη ζωή, και στέγνωσαν την καρδιά της. Η μέλισσα, που μέχρι τώρα έδινε μόνο μέλι, ετοιμάζει το φονικό κεντρί της.

Όταν θα συναντηθεί με την Αννέζα, το γλυκό κορίτσι που ερωτεύτηκε τον Κωσταντή κι έκανε μαζί του όνειρα, το πεπρωμένο θα τους παίξει παιχνίδια δύσκολα κι απρόβλεπτα.

Τι είναι αυτό που συνδέει τελικά τις δύο γυναίκες; Θα γίνουν φίλες ή εχθρές;
Πώς θα αντιδράσουν όταν φτάσει η γλυκιά στιγμή της εκδίκησης;

 

Κατάσταση: ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 512
Θέματα: Μοντέρνα & σύγχρονη μυθιστοριογραφία (μετά περ.1945), Περιπέτειας, Ρομαντικά, Πολιτική και κυβέρνηση
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα