Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

26 Μυστικές εταιρείεςΚωδικός: 978-618-5054-37-3Έτος έκδοσης: 2018Συγγραφέας: Γεωργίου, ΧρίστοςΕκδοτικός οίκος: ΔΙΟΝΕλευθεροτεκτονισμός & μυστικές κοινωνίες

26 Μυστικές εταιρείες
Tιμή Καταλόγου:19.08
Έκπτωση:10%
Τελική Τιμή:17.17€

Οι Μυστικές Εταιρείες όπως είναι κατανοητό αποκρύπτουν από τα μη μέλη τους τις διδασκαλίες και τα πιστεύω τους. Ως εκ τούτου η αναφορά σε αυτές είναι κάτι πολύ δύσκολο, αν όχι και πολλές φορές ακατόρθωτο.

Όπως είναι γνωστό, υπάρχουν σήμερα στον κόσμο αμέτρητες Μυστικές Εταιρείες. Η περιγραφή μας περιορίστηκε σε 26 που κατά την γνώμη μας είναι οι πιο γνωστές.

Τα στοιχεία που παραθέτουμε για την κάθε μια από αυτές έχουν μαζευτεί μελετώντας όλες τις πληροφορίες που μπορέσαμε να μαζέψουμε και που κατά καιρούς έχουν διαρρεύσει. Το αν ανταποκρίνονται ή όχι στην αλήθεια, είναι κάτι που φυσικά δεν μπορούμε να γνωρίζουμε.

Εναπόκειται και σε σας η εξακρίβωση τους. Πάντως άποψη μας είναι ότι γενικά οι πληροφορίες που παραθέτουμε είναι αρκετές για να σας δώσουν μια καλή γνώση για αυτές τις Μυστικές Εταιρείες

Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 210
Θέματα: Ελευθεροτεκτονισμός & μυστικές κοινωνίες
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα