Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Μυστικές συνταγές μαγείαςΚωδικός: 978-618-5054-36-6Έτος έκδοσης: 2018Συγγραφέας: Αυγέρης, ΝίνοΕκδοτικός οίκος: ΔΙΟΝΜυστικισμός, μαγεία και τελετουργική, Μαγεία, ξόρκια και αλχημεία

Μυστικές συνταγές μαγείας
Tιμή Καταλόγου:29.68
Έκπτωση:10%
Τελική Τιμή:26.71€

Μυστικές συνταγές μαγείας... ακούγεται σύνθετο, μυστηριώδες και φαντάζει δύσκολο, ωστόσο αν ξέρεις να βάζεις άρωμα και μπορείς να ανάψεις ένα κερί, τότε το βιβλίο αυτό είναι το κατάλληλο μέσο που θα σου δώσει τη δύναμη και το φως στην ψυχή να κυνηγήσεις τους στόχους σου.

Σε αυτές τις σελίδες θα ανακαλύψεις έναν μυστικό κόσμο που για δύο χιλιάδες χρόνια παρέμενε κλειστός σε καρσέλες, μπαούλα και τετράδια, γραμμένα με κώδικες και ιδιότυπες γραφές.
Με αναφορές από την Αρχαία Ελλάδα, την Ήπειρο και τη Μακεδονία και από την Ολυμπιάδα, μητέρα του Μέγα Αλέξανδρου μέχρι τον Βασιλιά Πύρρο ξετύλιξε και γνώρισε την ιστορία της μαγείας στον ευρύτερο Ελληνικό χώρο, πάντα μέσα από τη ζωή, τη δράση και τις ιστορίες των Μαγισσών των Ιωαννίνων.

Κρατάς στα χέρια σου μια σπάνια μοναδική συλλογή από ξόρκια, μαγικά φίλτρα, σκόνες, έλαια κεριά και αστέρια... δεμένα όλα και έτοιμα να σε υπακούσουν!

... μέσα από τα Γριμόρια των Μαγισσών των Ιωαννίνων.

Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 270
Θέματα: Μυστικισμός, μαγεία και τελετουργική , Μαγεία, ξόρκια και αλχημεία
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα