Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Η φυλλωσιά του φεγγαριούΚωδικός: 978-960-218-196-6Έτος έκδοσης: 2000Συγγραφέας: Kinkel, TanjaΕκδοτικός οίκος: ΚΡΙΤΙΚΗΓερμανία, Ιστορική περιπέτεια, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές

Η φυλλωσιά του φεγγαριού
Tιμή Καταλόγου:16.42
Έκπτωση:65%
Τελική Τιμή:5.80€

Γρανάδα 1492: οι εφτά αιώνες μουσουλμανικής κατοχής της Ισπανίας φτάνουν σε ένα τέλος. Η Λαϊλά, κόρη του τελευταίου εμίρη της Γρανάδας και μιας πανέμορφης χριστιανής πριγκίπισσας που σύρθηκε αιχμάλωτη στο χαρέμι, βλέπει να γκρεμίζεται μπροστά στα μάτια της όλος ο περίγυρος της λιγόχρονης ζωής της. Συγχρόνως ζει μια τραγική σκηνή με τον αγαπημένο της δίδυμο αδελφό. Φεύγει με τη μητέρα της, που έχει χάσει τα λογικά της, για να πάει στο παλάτι του παππού της. Εκεί την περιμένουν καινούργιες περιπέτειες: ένας κόσμος άγνωστος και αφιλόξενος την περιμένει. Θα τη βοηθήσει, ωστόσο, το πνεύμα κάποιου που έζησε πριν τέσσερις αιώνες. Το μυθιστόρημα περιγράφει τις τελευταίες ημέρες της μουσουλμανικής Ισπανίας· οι κήποι της Αλάμπρα με τα νερά και τα υπέροχα τριαντάφυλλά τους, τα κάστρα και η συνύπαρξη των Χριστιανών, των Εβραίων και των Μουσουλμάνων, των ονειροπόλων, των εγκληματικών και των αθώων θυμάτων, θα αποτελέσουν το πλαίσιο για μια συναρπαστική ιστορία.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Κατάσταση: ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 429
Τίτλος πρωτότυπου: Mondlaub
Θέματα: Γερμανία, Ιστορική περιπέτεια, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα