Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Εκ της θαλάσσης τα κρείττωΚωδικός: 978-960-8159-25-9Έτος έκδοσης: 2001Συγγραφέας: Μπάτης, ΕυστάθιοςΕκδοτικός οίκος: Finatec Α. Ε.Βιομηχανίες θαλάσσιας μεταφοράς, ΝΑΥΤΙΚΟ

Εκ της θαλάσσης τα κρείττω
Tιμή Καταλόγου:89.30
Έκπτωση:55%
Τελική Τιμή:40.00€

Σε δύο τόμους και τέσσερα επιμέρους βιβλία με γενικό τίτλο «Εκ της θαλάσσης τα κρείττω...» έχουν εντοπιστεί και καταγραφεί, στο μέτρο του δυνατού, τα έργα των ευεργετών και χορηγών, που μετέτρεψαν το ναυτικό πλούτο, είτε εν ζωή είτε μετά θάνατο, σε ανθρωπιστική, κοινωνική και πολιτισμική προσφορά τόσο σε τοπική όσο και σε εθνική κλίμακα. Σε ορισμένες περιπτώσεις και σε διεθνή. Πρόκειται για Νοσοκομεία, Σχολεία, Εκκλησίες, Γηροκομεία, Ιδρύματα, Μουσεία. Ακόμη, για υποτροφίες, για χρηματοδότηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων μεγάλης χρονικής διάρκειας, για εκδόσεις ναυτικής και τεχνικής παιδείας, για θεσμούς βραβείων με διεθνή εμβέλεια, για έργα κοινής ωφέλειας, όπως οικιστικές και πολεοδομικές παρεμβάσεις υψηλού κόστους. Επίσης, για γενναίες χορηγίες στην Πολιτεία σε περιπτώσεις φυσικών καταστροφών και εθνικών κρίσεων. Μια άλλη πλευρά της Ναυτιλίας , που ο παραγωγικός δυναμισμός της μετατρέπεται σε «γόνιμο πλούτο» για τον Έλληνα και την Ελλάδα, κυρίως τους δύο τελευταίους αιώνες.


[Απόσπασμα από κείμενο παρουσίασης εκδότη ή έκδοσης]

Σε θήκη

Κατάσταση: ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Σκληρόδετο
Σελίδες: 224
Θέματα: Βιομηχανίες θαλάσσιας μεταφοράς
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα